Ηχηρό μήνυμα της “Θύρας 4”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η “Θύρα 4” τάσσεται υπέρ του Πουλινάκη και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Λίγες ώρες μετά την απολογιστική δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ παίρνουν θέση σε όσα συνέβησαν την προηγούμενη χρονιά αλλά και την… επόμενη ενώ αναφερόμενοι στον Πουλινάκη επισημαίνουν ότι “εμείς ήμασταν οι πρώτοι που αμφισβητήσαμε και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους προκατόχους του!!”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Θύρας 4”

Το φετινό πρωτάθλημα (ο ΘΕΟΣ να το κάνει), επιτέλους τελείωσε! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ’ ΧΕΙ η ομάδα μας σώθηκε και του χρόνου θα παίξει ξανά στην Σούπερ Κλίκα! Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πόλεμο από θεούς και δαίμονες, παρ’ όλα αυτά δεν κώλωσε, δεν μάσησε και συνεχίζει…

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν κάποιοι ως «σωτήρες» και το μόνο που κατάφεραν ήταν να την χρεώσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Σε αντίθεση με την χρονιά που πέρασε που απ’ ότι φαίνεται και από την γραπτή δήλωση που παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Μάνθος Πουλινάκης, τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει να περιορίζονται σημαντικά και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει από αμαρτίες του παρελθόντος και ανθρώπους που συνεχίζουν να ζητάνε χρήματα από την ομάδα μας….

Όταν είσαι άντρας δεν μπορείς να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου…. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που αμφισβητήσαμε και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους προκατόχους του!!

Για τη νέα χρονιά θέλουμε να φέρουμε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα (παίκτες, φιλάθλους, παράγοντες) προ του ευθυνών τους….

Κύριοι, η ομάδα μας χρειάζεται όλους να στηρίξουμε και να βοηθάμε εμπράκτως και όχι στα λόγια κάθε θετική κίνηση που γίνεται!!

Όποιος παίκτης δεν μπορεί να δώσει την ψυχή του για την φανέλα ας αποχωρήσει ΤΩΡΑ….

Όποιος φίλαθλος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Ο.Φ.Η. δεν είναι μια απλή ομάδα ας κάτσει σπίτι του….

Όποιος παράγοντας ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορεί να κάνει τον κουμανταδόρο επειδή τον έχει τοποθετήσει κάποιος εκεί και συνεχίζει να σπέρνει την διχόνοια μέσα στην ομάδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα χρόνια τώρα ας παραιτηθεί και από την ΠΑΕ και από τον Ερασιτέχνη.

Τελειώνοντας θα σας πούμε απλά – απλά ότι η ομάδα έχει πρόεδρο και δεν χρειάζεται άλλο!!

Έχουμε περάσει «πολεμικά καλοκαίρια» και ξέρουμε….

Θέλετε άλλο ένα κύριοι;;

Εδώ είμαστε……………………………………..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!

Γι’ αυτό ξα σας….

ΘΥΡΑ 4

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook