Σα Πίντο: “Τι θέλω για να συνεχίσω στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα “θέλω” του εν όψει της νέας χρονιάς ενώ για τον αγώνα είπε την ατάκα “χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτρεχαν σαν μηχανές και οι δικοί μας σαν ποδήλατα”.

Αρχικά όσα είπε:

“Ήταν μια καλή ομάδα διαιτητών. Περιμένω περισσότερα από την ομάδα μας, τόσο επιθετικά – όσο αμυντικά. Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτρεχαν σαν μηχανές και οι δικοί μας σαν ποδήλατα. Ήμασταν πολύ αργοί σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Όταν είχαμε εμείς το παιχνίδι, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση για να κρατήσουμε την μπάλα και να επιτεθούμε δεξιά και αριστερά. Πολλοί παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο επίπεδο και ίσως σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια και σε τέτοια ατμόσφαιρα. Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι τέλειος, όπως παίξαμε τέλεια στον πρώτο αγώνα. Οπωσδήποτε πιστεύαμε ότι θα σκοράραμε κάποια στιγμή. Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα προσπαθήσει να σκοράρει γρήγορα και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Αλλά σε αυτό το επίπεδο όταν έχεις 2-3 ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις. Και αν σκοράραμε, θα παίρναμε τα πάνω μας και θα μπαίναμε ξανά στο παιχνίδι. Οι ευκαιρίες των Παπάζογλου, Νούνιες θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν σκοράραμε αλλά το σκορ ήταν 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Είχα κρατήσει μια αλλαγή για να βοηθήσω την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς ο Μπούρμπος δεν μπορούσε να σταματήσει. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση για να παίξω με δύο μέσους ή να παίξει εκεί ο Ζε που έχει αγωνιστεί στην ίδια θέση. Αν είχα την δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα, θα ρίσκαρα περισσότερο όπως ρισκάραμε στο παιχνίδι του Ηράκλειου. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας σε όλη την σαιζόν. Φτάσαμε στον ημιτελικό κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είχαμε το όνειρο να πάμε στον τελικό όμως είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μικρών παιδιών όπως ο Ροβίθης όμως είμαι περήφανος για όλη την πορεία τους”.

Για το δικό του μέλλον στον ΟΦΗ: “Αυτήν την εβδομάδα θα σκεφτώ το μέλλον μου. Στο μέλλον θέλω καλές συνθήκες εργασίας, να υπάρχουν νορμάλ οικονομικές συνθήκες με τις πληρωμές να είναι στον χρόνο τους. Η προσωπική μου θέληση είναι να προπονήσω αυτήν την ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τους φετινούς και φυσικά για να τους πετύχουμε, χρειαζόμαστε παίκτες για να έχουν σωστό σκεπτικό και τη νοοτροπία του νικητή. Αυτό σκέφτομαι για το μέλλον”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook