Πρώτο τετ α τετ με Ζε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιθυμία για την παραμονή του Βραζιλιάνου είναι δεδομένη. Και έστω αν δεν περνάει από το χέρι του ΟΦΗ για να παραμείνει στην ομάδα, είναι σίγουρο ότι θα γίνει η προσπάθεια για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους προκειμένου να γνωρίζουν που βαδίζουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και δίχως να περιμένουν τα αποτελέσματα των αδειοδοτήσεων που θα γίνουν γνωστά (πιθανότατα) την επόμενη εβδομάδα. Μια από τις δύσκολες περιπτώσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στον ΟΦΗ είναι και αυτή του Ζε Εντουάρντο. Δύσκολη, όπως αναφέραμε και χθες.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Πάρμα και για να παραταθεί ο δανεισμός του θα πρέπει να συναινέσουν και οι Ιταλοί. Κάτι που κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει αφού προς το παρών οι προθέσεις των Ιταλών είναι άγνωστες. Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα αποφασίσει η Πάρμα, στον ΟΦΗ θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος και για αυτόν τον λόγο είχαν μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Ζε Εντουάρντο κάνοντας του γνωστά τα δικά τους θέλω. Εν αρχή δηλαδή, ο ΟΦΗ είπε στον Ζε “θέλω να μείνεις”. Το πρώτο τετ α τετ μεταξύ των δύο πλευρών έγινε και είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και άλλα μέσα στο επόμενο 10ημερο αφού για τότε προγραμματίζεται και η αποχώρηση του από το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook