Ενδιαφέρον από Ισραήλ για Ντουντού;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ” ο Ντουντού έχει πρόταση από την ομάδα του Ισραήλ  Μακάμπι Νετάνια.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ σύμφωνα με την στήλη “πληριοφοριοδότης” έχει δεχθεί κρούση από την ομάδα του Ισραήλ και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πει ακόμα το “ναι” στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει ο ΟΦΗ. Η Μακάμπι Νετάνια προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 180.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο πάντως να μην ψήνεται να μεταβεί στο Ισραήλ εφόσον δεν ανέβει κι΄άλλο το ποσό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

ΟΦΗ δεν είναι μόνο ο.,.Γκατούζο! Υπάρχουν κι άλλα φλέγοντα θέματα στο Ηράκλειο (εκτός από το νέο «εκλεκτό» του πάγκου) που άπτονται του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν. Από το εσωτερικό… μέτωπο και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν, σε προτεραιότητα παραμένουν οι συζητήσεις με τον Ντουντού Σεαρένσε.

Στις επαφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί πως μια μεγάλη οικονομική διαφορά χωρίζει τις δύο πλευρές, που δύσκολα – αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά – θα γεφυρωθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις κι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, το μόνο που μπορεί να φέρει πιο κοντά τις δύο πλευρές είναι ο χρόνος.

Αν δηλαδή προϊόντος του χρόνου ο ποδοσφαιριστής δεν βρει κάποια άλλη ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερα χρήματα και από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ δεν έχει «κλείσει» τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο 31 χρόνος ποδοσφαιριστής αξιώνει ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 250.000 ευρώ, χρήματα τα οποία μόνο από κλαμπ του εξωτερικού μπορούν να έρθουν στον τραπεζικό λογαριασμό του, αφού στη μνημονιακή Ελλάδα τέτοια συμβόλαια τείνουν προς εξαφάνιση, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που δύναται να «παίξουν» σε αυτα τα νούμερα.

Επί του παρόντος πάντως ενδιαφέρον για τον Ντουντού δεν υπάρχει ούτε από τα παλιά του λημέρια στον Πειραιά, ούτε από την θεσσαλονίκη, αλλά από το Ισραήλ! Η Μακάμπια Νετάνια που εξασφάλισε την άνοδο από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ντοντού προσφέροντας συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 180.000 ευρώ.

Παρεμπιπτόντως, στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-13 ο νυν τερματοφύλακας του Ατρόμητου Λουίτζι Τσέναμο συνεπώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Μακάμπι Νετάνια στρέφει τις μεταγραφικές κεραίες προς τη χώρα μας.
Ο Ντουντού αποτελεί τον επόμενο στόχο – made in Greece – του ισραηλινού συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή να βλέπει θετικά την προοπτική της μετακόμισης του στην εν λόγω χώρα, με την προϋπόθεση πως η Νετάνια θα βάλει λίγο mo βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Κι όλα αυτά, την στιγμή που στη γειτονική Τουρκία όπου φιλοδοξούσε να εγκατασταθεί ο Ντουντού πριν από τον ερχομό του στην Ελλάδα, η Καραμπούκοπορ και η Ρίζεσπορ δεν «ψήνονται» όσο θα έπρεπε για την απόκτησή του, παρά το γεγονός πως είχαν συνεχή ενημέρωση για τα κρητικά κατορθώματά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook