Με κολόνα τον “Πετρογκόλ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποστολή στο Γκάρντερεν: Μανώλης Σαρρής

Ο 28χρονος φορ θα αποτελεί την κολόνα του ΟΦΗ στην επίθεση της ομάδας που θα έχει ακόμα μια προσθήκη. Ο 28χρονος φορ που είναι ανεβασμένος και πως έχει συνάρτηση με την ψυχολογία του.

Άλλωστε γνωρίζει και ο ίδιος πάρα πολύ καλά ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα αποδείξει – για ακόμα μια φορά – ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς. Τον 28χρονο επιθετικό πιστεύει και εμπιστεύεται πάρα πολύ ο Τζενάρο Γκατούζο που μέσα από τις προπονήσεις του δείχνει ότι φέτος μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το περσινό, προσωπικό, ρεκόρ των 12 γκολ.

Όπως γράφαμε νωρίτερα, ο Ιταλός ζητάει να “πατάνε” την αντίπαλη περιοχή αρκετοί ποδοσφαιριστές ώστε το γκολ να μην αποτελεί υπόθεση ενός, μονάχα, ποδοσφαιριστή. Και αν σκεφτούμε ότι ο Πετρόπουλος πέτυχε πέρυσι 12 γκολ παίζοντας σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε τότε γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί ο Γκατούζο πιστεύει πολύ σε αυτόν. Η “κολόνα” της επίθεσης και ο τρόπος με τον οποίο “μοντάρεται” ο ΟΦΗ – δείχνει πως ο “Πετρογκόλ” μπορεί φέτος να κάνει μια φοβερή χρονιά οδηγώντας τον ΟΦΗ σε σίγουρα μονοπάτια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook