«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 25 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουλίου, τα σημαντικότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: Η… πρόβα που θα δείξει πολλά
Μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (παίζει το Σάββατο 23 Αυγούστου με τον Παναιτωλικό) ο ΟΦΗ θα κάνει την τελική του πρόβα και δη ενώπιον του κοινού του αφού θα δώσει φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» με τον Πλατανιά. Ενα ματς, η διεξαγωγή του οποίου οριστικοποιήθηκε χθες. Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι ουσιώδες. Μόνο φημολογία, στην οποία προστέθηκε και το όνομα του Γάλλου στόπερ της Μπαστιά Μάκα Μαρί.
GOAL: ΔΙΤΕΡΜΑ ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ
Χρόνο συμμετοχής στο οικογενειακό δίτερμα πήρε και ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός προπονητής θυμήθηκε λίγο την τέχνη του, ενώ την παράσταση έκλεψε ο Mανώλης Ροβίθης με γκολ χάι-λάιτ, το οποίο πέτυχε. Σημειωτέον, ο Γκατούζο χάρισε την απογευματινή προπόνηση στους παίκτες. Το επόμενο τεστ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο με την Εουπεν.
ΦΩΣ: Οι προσπάθειες των Ιθυνόντων του ΟΦΗ για να υπάρξουν δύο τρεις προσθήκες στο ρόστερ συνεχίζονται
 Οι προσπάθειες των Ιθυνόντων του ΟΦΗ για να υπάρξουν δύο – τρεις προσθήκες στο ράστερ συνεχίζονται, ωστόσο το ίδιο ισχύει (και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό) και με τη μεταγραφική ονοματολογία.
Η «παρέλαση» δηλαδή υποψήφιων ποδοσφαιριστών για να φορέσουν τη φανέλα των Κρητικών καλά κρατεί και έτσι η λίστα μεγαλώνει. Βέβαια, άλλα ονόματα έχουν κάποια βάση, άλλα λιγότερη και άλλα είναι, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και περιόδους, αποτέλεσμα κινήσεων από γραφεία μάνατζερ. Το προηγούμενο 24ωρο λοιπόν, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κυκλοφόρησε και το όνομα του 25χρονου κεντρικού αμυντικού Μάκα Μαρί, ο οποίος ανήκε στη γαλλική Μπαστιά και έμεινε ελεύθερος. Φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε απολύτως τίποτα και στο ίδιο μήκος κύματος η φημολογία έφερνε τους «ασπρόμαυρους» να ενδιαφέρονται ακόμα και για τον Βραζιλιάνο στόπερ Ντουγκλάο, που είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του πριν από μερικές σεζόν από την Καβάλα.
Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετό καιρό οι σχέσεις Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ δεν διανύουν και την καλύτερη φάση τους. Και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει με ανοιχτή επιστολή του ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη και τακτικό μέλος του ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης. Αναλυτικά, το ιστορικό στέλεχος των Κρητικών αναφέρει τα εξής: «Σε επίσκεψη μου στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ διαπίστωσα ότι μια εταιρεία τυγχάνει της υποστήριξης της ΠΑΕ και έχει αναρτήσει δίπλα εκεί που διατίθενται τα διαρκείας διαφημι-.στικό υλικό της. Η εταιρεία κάνει τη δουλειά της και δεν με απασχολεί το θέμα, όμως έχω μια απορία. Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ αποφάσισε ομόφωνα να ισχύσέι για φέτος η κάρτα φιλάθλου ΟΦΗ με την καταβολή ενός μικρού ποσού, γεγονός με το οποίο θα μπορούσε να επιβιώσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, που είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει, τα αθλητικά τμήματα που διατηρεί και οι επιτυχίες που έχουν.
Ζητήσαμε όσοι αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας να γίνονται μέλη της προσπάθειας, να αποκτούν την κάρτα φιλάθλου με ανταποδοτικά οφέλη. Η αξία της κάρτας θα ήταν 10 ευρώ ετησίως.
Την παραπάνω προσπάθεια έχει αρχίσει από πέρσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι σε αγώνα φιλικό ΠΑΟ – Ατρόμητος όσοι θα παρακολουθούσαν τον αγώνα θα έπρεπε να γίνουν μέλη και να προσφέρουν στον Ερασιτέχνη και ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να επιβιώσει και να προοδεύσει w Ερασιτέχνης ΠΑΟ.
Στενοχωρήθηκα γιατί αυτό δεν συμβαίνει και στον ΟΦΗ. Μπορούν να στηρίζουν διάφορες επιχειρήσεις και αρνούνται την προσφορά τους στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ».
Επιστολή διαμαρτυρίας του γενικού γραμματέα του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Σπυριδάκη, με αποδέκτη την ΠΑΕ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook