«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 1 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 1 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Εφερε Ραζάκ
Από πολύ καλές συστάσεις συνοδεύεται ο Αμπντούλ Ραζάκ.
0 22ΧΡ0Ν0Σ ΜΕΣΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ
Με ένα νέο πρόσωπο θα συνεχιστούν από σήμερα οι προπονήσεις του ΟΦΗ. Και αυτό γιατί από χθες στην αποστολή των Κρητικών που βρίσκεται στην Ολλανδία, έχει ενσωματωθεί ο Αμπντούλ Ραζάκ, ο οποίος ακολουθείται από πολύ καλές συστάσεις, αλλά πλέον καλείται να ης δείξει και μέσα στο γήπεδο.
Στα 22 του χρόνια έχει ήδη φορέσει πέντε φορές τη φανέλα της εθνικής Ελεφαντοστού, με την οποία συμμετείχε στο Κόηα Αφρικα του 2013. Γεννημένος στο Αμπιτζάν. όμως ουσιαστικά είναι «Αγγλος». Μέχρι το 2008 ήταν στις ακαδημίες της Κρίσταλ Πάλας, από όπου έφυγε και έκανε το άλμα για τη Μάντσεστερ Πα Αρχικά στους μικρούς της. όπου ο Μαντσίνι αποφάσισε να τον προωθήσει στην πρώτη ομάδα. Με τον Ιταλό κόουτς πήρε ορισμένες ευκαιρίες και στους «γαλάζιους» έμεινε για τέσσερα χρόνια.
Αγωνίστηκε σε αρκετά ματς. ενώ το 2012 ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το Κομιούνιτι Σιλντ εκείνης της σεζόν. Εκτοτε ξεκίνησε η περιπλάνησή του. Πέρασε από Πόρτσμουθ. Μπράιτον. Τσάρλτον ως δανεικός για μερικούς μήνες και με ορισμένες καλές εμφανίσεις. Τελικά στις αρχές του 2013 ξενιτεύτηκε στη Ρωσία για χάρη της Ανζί. Αρχικά ως δανεικός και μετά ως μόνιμη προσθήκη. Εκεί δεν στέριωσε και έφυγε μετά από ένα χρόνο, τον περασμένο Γενάρη.
Τότε επέστρεψε στο νησί για χάρη της Γουέστ Χαμ. Ηταν ακριβώς 30 Ιανουαρίου όταν υπέγραψε στα «σφυριά», όμως τον Απρίλιο έλυσε το συμβόλαιο του. χωρίς να παίξει σε επίσημο ματς με τη φανέλα τους. Πλέον στο Ηράκλειο δείχνει σε θέση να βρει την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη».
• Την Μπρέντα θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ΟΦΗ. σε ακόμη ένα δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.
Δεν θα παίξει ο Μιλιάζες λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο.
GOAL: «ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ» ΜΕ ΡΑΖΑΚ…
Το «κανάλι» που έχει ανοίξει στην Κρήτη ανάμεσα στον Μάνθο Πουλινάκπ και τον μεγαλομάναζτερ Ντιμίτρι Σέλουκ φέρνει στο Ηράκλειο τον 21 χρόνο (11/11/1992) διεθνή Iβοριανό χαφ Αμπντούλ Ραζάκ! Ο Ραζάκ μάλιστα μετέβη χθες το βράδυ στην Ολλανδία και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα έχει βρει σε όλα στο οικονομικό…
Ο Ραζάκ είναι «παιδί» των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία και ανήκει, αλλά από το 2011 και μετά έχει διαδοχικούς δανεισμούς  σε Πόρτσμουθ, Μπράιτον, Τσάρλτον και Ανζί. Πέρυσι ανήκε στη Γουέστ Χαμ. με την οποία πάντως δεν είχε συμμετοχές. Για τον Ραζάκ ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook