Λόρια: “Δεν το σκέφτηκα πολύ να πω “ναι” στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκιόργκι Λόρια μίλησε σε ιστοσελίδες της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ όπου στάθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ εδώ και μια εβδομάδα ωστόσο η παρουσία του στην Ελλάδα δεν αφήνει ασυγκίνητους τους συμπατριώτες του καθώς ο Λόρια αποτελεί ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό μέγεθος για την χώρα. Και το ότι έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα του είναι ένα γεγονός που στην Γεωργία δεν το αφήνουν να περάσει απαρατήρητο.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του με τους δημοσιογράφους να στέκονται στις ομορφιές της Κρήτης και την παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας. Ο Γκιόργκι Λόρια αναφέρεται στο πως έγινε η μεταγραφή του στον ΟΦη λέγοντας ότι: “Είχα πρόταση από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, υπήρχαν και άλλες επιλογές όμως οι Έλληνες με ήθελαν πραγματικά και με σκέφτηκαν πολύ. Πολύ περισσότερο είδα τον Γκατούζο που μου έδειξε ότι με ήθελε στην ομάδα, μου μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου. Και στο τέλος δεν το σκέφτηκα και πολύ για να πω το ναι”.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Τζενάρο Γκατούζο απαντώντας πως “η πρόταση ήρθε μέσω Ιταλίας. Είχαν στον ΟΦΗ μια εικόνα για εμένα, με είχαν δει σε παιχνίδια. Ο Γκατούζο ρώτησε τον Κάχα Καλάτζε για εμένα ενώ ρώτησαν και τον Τιμούρ Κετσπάγια για την αξία μου. Οι άνθρωποι της ομάδας με ειχαν δει και όταν έμεινα ελεύθερος από τη Ντιναμό ήρθαν αμέσως σε επαφή μαζί μου”.

Στην συνέχεια…

Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα πηγαίνοντας στην Ελλάδα, είσαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχεις συναντήσει;

“Είναι νωρίς ακόμα για να συγκρίνω με τη Ντιναμό και όλα όσα ζούσα εκεί. Ο ΟΦΗ τερμάτισε στην έκτη θέση την προηγούμενη σαιζόν και για μια θέση δεν βγήκε στην Ευρώπη (σημ. προφανώς εννοεί τα πλέι οφ). Η σύνθεση της ομάδας έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ενώ είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Γκατούζο. Επίσης η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί και ένας από τους καλύτερους προορισμούς στην Ελλάδα”.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, αυτό επηρεάζει τις ομάδες;

“Παντού ακούω να μιλάνε για την κρίση όμως όσο περνούν τα χρόνια παλεύουν ακόμα περισσότερο για να βγουν. Όμως, εγώ είμαι σε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα βελτίωσης και να δυναμώνει συνεχώς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook