«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 31 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 31 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Για το «2 στα 2» ο ΟΦΗ
Την απόλυτη εκμετάλλευση της έδρας στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια στόχευαν από την ημέρα της κλήρωσης στο Ηράκλειο. Και μετά την εξέλιξη της πρεμιέρας και τη νίκη επί του Παναιτωλικού ο Τζενάρο Γκατούζο και οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες στην αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια προκειμένου να φτάσουν σε… μαξιλαράκι συγκομιδής έξι βαθμών που θα τους επιτρέψει να πάνε πιο άνετα στη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς ακολουθούν οι αγώνες με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Η προετοιμασία για το αυριανό ματς ολοκληρώνεται σήμερα με τον ιταλό τεχνικό να ανακοινώνει τις επιλογές του. Και το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην βέβαια του Σίσιτς που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μάλιστα αυτή τη φορά θα ειναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και ο Μάιρον Τζορτζ καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. .
Στον μεταγραφικό τομέα οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναζητούν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ή στα άκρα. Η περίπτωση του Φρίμπονγκ έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, όμως μένει να φανεί αν οι οικονομικές του απαιτήσεις δίνουν τη δυνατότητα να συνεχιστούν οι συζητήσεις ή θα πρέπει να στραφεί ο ΟΦΗ αλλού.
Sportday: «Μάχη» για μία θέση
«Μάχη» για μία θέση Αλέξης (Περογαμβράκης) ή Τζορτζ.
Αυτό είναι το ερώτημα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του ΟΦΗ με τη Βέροια στο «Γεντί Κουλέ». Ο Κοσταρικανός δηλώνει έτοιμος να καταθέσει την ποιότητα του αλλά ο Ελληνας επιθετικός είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση κι έτσι στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει το προβάδισμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook