“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

ΓΙα το «δύο σία δύο» και την κορυφή της βαθμολογίας θα αγωνιστούν σήμερα ΟΦΗ και Βέροια στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί ποντάρουν στη δύναμη της έδρας τους ενώ ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό. Στην αντίπερα όχθη, η «βασίλισσα» του Βορρά ταξίδεψε στο Ηράκλειο ενισχυμένη, μιας και επιστρέφουν οι Μπαργκάν, Όστοϊτς ενώ κάνουν ντεμπούτο στην αποστολή οι Ραούλ Μπράβο και Κατίδης.

Sportday

Οταν από τη μια πλευρά έχεις τον Τζενάρο Γκατούζο βασικό στέλεχος της Μίλαν όταν σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2003 και το 2007 κι από την άλλη τον Ραούλ Μπράβο οποίος ήταν στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρέαλ του 2002. μπορείς να το λες. Προφανώς δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τους βλέπαμε αντιπάλους σε αγώνα ΟΦΗ – Βέροια. αλλά να που θα συμβεί κι αυτό απόψε. Βέβαια, τη λάμψη και των δύο «αστέρων» απειλεί ο Μπεν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε εντυπωσιάσει και στα δύο αντίστοιχα περσινά ματς. που έληξαν με νίκες της Βέροιας: Με γκολ και ασίστ στο εντός (2-0) και γκολ και στο εκτός (1-0). δεν άφησε τίποτα για κανέναν άλλο. Αυτός είναι ο πραγματικός σταρ. λοιπόν.

ΦΩΣ

Να εκμεταλλευθεί και σήμερα την έδρα του θέλει ο ΟΦΗ. Οι «μελανόλευκοι» μετά τη νίκη τους επί του Παναιτωλικού την πρώτη αγωνιστική, υποδέχονται σήμερα τη Βέροια και θέλουν ένα ακόμη τρίποντο προκειμένου να κάνουν το δύο στα δύο με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται ο Τζορτζ. Όσον αφορά την ενδεκάδα δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας και λογικά θα ξεκινήσουν οι Λόρια, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μεϊτέ, Μιλιάζες, Αρτόλα, Ραζάκ, Μακρής, Στάθης, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε στο αρ χικό σχήμα τον Τζορτζ. Σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook