Ευεργετική η διακοπή του πρωταθλήματος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την διακοπή του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Γκατούζο ώστε να διορθώσει τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο άτυχο ματς με την Βέροια και ενώ έπεται ένα πρόγραμμα – βουνό τον Σεπτέμβριο.

Την ευκαιρία να κάνει το “2 στα 2” και να βρεθεί στην κορυφή έχασε ο ΟΦΗ, γνωρίζοντας την ήττα στο “Γεντί Κουλέ” με 0-2 από την Βέροια.

Η ομάδα του Γκατούζο έδειξε αδυναμίες στο ματς αυτό στο δημιουργικό κυρίως κομμάτι, το 3-5-2 που χρησιμοποίησε και πάλι δεν.. περπάτησε ιδιαίτερα ενώ δεν άκουσε τα… καμπανάκια που ήχησαν στο ξεκίνημα του ματς με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ στο πρώτο τέταρτο της επαναλήψης χωρίς να αντιδράσει ιδιαίτερα στην συνέχεια. Έγιναν και ατομικά λάθη στο αμυντικό κομμάτι, “χαζά” τα χαρακτηρισε ο Γκατούζο, που έδωσαν αυτοπεποίθηση στην Βέροια και σίγουρα προβλημάτισαν τον Ιταλό τεχνικό που είδε την ομάδα του να δέχεται πίεση σε εντός έδρας ματς απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε τι ήθελε και το πήρε.

Σίγουρα ο χρόνος της διακοπής θα είναι ευεργετικός ώστε να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται τον Σεπτέβριο, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” την 3η αγωνιστική.

Παραλληλα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης από την αγορά των ελέυθερων παικτών με ηγετικά προσόντα που θα βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι η μεταγραφή που θα γίνει θα βοηθήσει και σε ουσία και θα προκαλέσει αίσθηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook