“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι νεοαποκτηθέντες Απόνιο και Μερεμπασβίλι. Σαφώς και θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και αρκετές προπονήσεις για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και ω$ εκ τούτου δύσκολα θα είναι στα πλάνα του Τζενόρο Γκατούζο για το pars με τον Ατρόμητο. Το ευχάριστο για τον Ιταλό προπονητή είναι ότι προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Πετρόπουλος και λογικά θα δώσει το «παρών» στο pats του Σαββάτου. Αμφίβολοι είναι οι Ράζακ, Μιλιάς και Αρτόλα.

Sportday

Παίκτης του ΟΦΗ έως το 2018 θα είναι ο Μανώλης Ροβίθης. Εδώ και ημέρες η διοίκηση είχε έρθει σ’ επαφή με τον 22χρονο επιθετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι) και χθες ανακοίνωσε ότι συμφώνησε μαζί του για επέκταση κατά τρία χρόνια. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την πρόταση, τον προπονητή για την εμπιστοσύνη του και εγώ από την πλευρά μου θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα για να καθιερωθώ στην αγαπημένη μου ομάδα», δήλωσε ο Ροβίθης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook