“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 2 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

O Αμντούλ Ραζάκ αποτέλεσε μία από τις κινήσεις του ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι με καλές προοπτικές. Ο Ιβοριανός μέσος μέχρι στιγμής, κυρίως λόγω τραυματισμού, δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Βέροια η εικόνα του ήταν απογοητευτική, ενώ στην επανεμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΟΚ κινήθηκε σε ρηχά νερά.

ΦΩΣ

Δεν έκρυβαν την ανησυχία τους οι παλαιοί διοικητικοί παράγοντες του ΟΦΗ για τις ενέργειες της εφορίας αναφορικά με τις οφειλές της ΠΑΕ, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τις κινήσεις που έγιναν να μην έχουν περιοριστεί σε μπλοκάρισμα κάποιων καταθέσεων αλλά να έχουν προχωρήσει και σε κατασχέσεις και προσημειώσεις ακινήτων. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναταραχή και ανησυχία στους ανθρώπους που εμπλέκονται στη διαδικασία αυτή και βρίσκονται σε συνεννόηση με τους δικηγόρους τους προκειμένου να επιλεγεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν ώστε να διασφαλιστούν. Για την όλη υπόθεση έχει ενημερω* θεί και η ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς άλλωστε και ο Μάνθος Πουλινάκης είναι μεταξύ αυτών που έχουν πάρει τα σχετικά ειδοποιητήρια από εφορία και ΙΚΑ και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει συγκέντρωση μετόχων ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι για το θέμα που έχει προκύψει και να μεθοδευτούν αντιδράσεις.
Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου συνεχίζεται, με τον Γκατούζο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή ώστε να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση και την αγωνιστική τακτική της ομάδας και παράλληλα να δει τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα. Η πρώτη ευχάριστη είδηση ήρθε από την επιστροφή του Αρτολα, ο οποίος από χθες μετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας και αναμένεται πότε θα συμβεί κάτι ανάλογο και με τους Μιλιάζες, Στάθη οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Όσον αφορά τους Απόνιο και Μερεμπασβίλι προσπαθούν να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους έτσι ώστε να είναι διαθέσιμοι το ταχύτερο δυνατό. Το Σάββατο έχει προ γραμματιστεί εσωτερικό διπλό με την ομάδα Κ20.

Live Sport

Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να βγήκε πριν από λίγες ημέρες μπροστά και να ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του ΟΦΗ ωστόσο ο Ιταλός δεν είναι ο μόνος που πρέπει να τα… ακούει καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν περισσότερα. Ένας από αυτούς είναι ο Αμπντούλ Ραζάκ ο οποίος έφτασε το καλοκαίρι στο Ηράκλειο και οι πληροφορίες που τον συνόδευαν ήταν εξαιρετικές. Οι εμφανίσες του. όμωες στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Βέροια δεν επιβεβαίωσαν το βιογραφικό που τον συνόδευε. Ο Γκατούζο ψάχνει να βρει ρόλο στον Ραζάκ και η αλήθεια είναι ότι τον πιστεύει αρκετά και γι’ αυτόν τον λόγο εισηγήθηκε και την απόκτησή του. Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο 22χρονος χαφ έδειξε καλύτερη εικόνα, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό το δείγμα γραφής λόγω των συνθηκών διεξαγωγής του δεύτερου 45λεπτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook