Καλλονή τέλος, τώρα ο Πλατανιάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Απογοητευμένος είναι ο ΟΦΗ από το ισόπαλο (1-1) με την Καλλονή που τον διατηρεί χαμηλά στην βαθμολογία όμως δεν υπάρχει χρόνος για.. δάκρυα και το μυαλό όλων είναι ήδη στο Σαββατιάτικο ματς στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Έχασε σημαντικές ευκαιρίες και… πέταξε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς ο ΟΦΗ στο ματς με την Καλλονή (1-1) αλλά ξεχνάει την απογοήτευσή του και το ματς αυτό και σκέφεται ήδη το Σαββατιάτικο ματς στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Το αποτέλεσμα της Τετάρτης τον διατηρεί χαμηλά στην βαθμολογία όμως δεν υπάρχει χρόνος για.. δάκρυα και ξεκινάει σήμερα μία ακόμα μίνι προετοιμασία για το κρίσιμο ματς στα Περβόλια όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη ώστε η ομάδα να πάει στην διακοπή των Χριστουγέννων με καλύτερη ψυχολογία.

Ο ΟΦΗ είδε και πάλι έναν παίκτη του να αποβάλλεται, Τριποτσέρης, που θα λείψει το Σάββατο ενώ θα έχει τις γνωστές απουσίες (Τζορτζ, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Ραζάκ).

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξεις και στο ιδιοκτησιακό κομμάτι αφού εκπρόσωποι των Ιταλών επιχειρηματιών βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” και είδαν το ματς παρέα με τον Ανδρέα Μανουσάκη ενώ στην διάθεση τους βρίσκονται τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου που ολοκληρώθηκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook