Κρούση Γκατούζο σε Κατσουράνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που ο Ιταλός προανήγγειλε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των στόχων του “Ρίνο” είναι και ο Κώστας Κατσουράνης με τον οποίο έχουν κάνει αρκετές προσωπικές επαφές.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, το Gentikoule είχε αναφέρει ότι ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ και ένα από τα ονόματα που απασχολούν την ομάδα είναι και αυτό του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας. Το “ψηστήρι” έχει αναλάβει ο ίδιος ο τεχνικός του ΟΦΗ, που μάλιστα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Gentikoule, έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Κατσουράνη ζητώντας του να έρθει στο Ηράκλειο και να φορέσει την φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο “Ρίνο” έχει εξηγήσει την αλλαγή σελίδας στην οποία πρόκειται να μεταβεί ο ΟΦΗ ωστόσο γίνεται κατανοητό πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ειδικά από την στιγμή που στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει και η ΑΕΚ.

Όπως και να’ χει, ο ΟΦΗ και ο Τζενάρο Γκατούζο δείχνουν να θέλουν την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος προκειμένου να έρθει άμεσα και γρήγορα η βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook