Πόρνη μπάλα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα χορταστικό ματς ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Εργοτέλη και μπορεί να νιώθει αδικημένος από το σκορ. “Καταιγιστικός” στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ που είχε 2 δοκάρια και στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να ξεκινάει καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά στην συνέχεια να δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Από την άλλη ο Εργοτέλης παρότι βρέθηκε με 10 παίκτες στο 23΄ ακριβώς μετά το γκολ του Μπόε Καν έγινε το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης και ήταν για τον Εργοτέλη. Μετά από σέντρα του Τζανακάκη, ο Τζίλας έκανε το πλασέ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 4΄ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους για τον ΟΦΗ.  Ωραία κάθετη από τον Λαμπρόπουλο προς τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαράνοφ, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 8΄ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στον γκολ  όταν μετά από ασυνεννοησία μεταξύ Φαζού και Δαμιανάκη, ο Λόρια άργησε να βγει με αποτέλεσμα να πάρει την κεφαλιά ο Ουλά και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 23΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από φάση διαρκείας. Μετά από σέντρα του Λυκογιάννη, ο Τζίλας σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στην συνέχεια της φάσης ο Γιουσούφ έστρωσε στον Μπόε Κάν ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στους πανηγυρισμούς ο Γκέντσογλου  χτυπά τον Ροβίθη, με τον Σιδηρόπουλο να τον αποβάλει.

Στο 31΄ήρθε το 2-0 για τους “κιτρινόμαυρους”.  Γιουσούφ και Ουλά άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να στρώνει στον Τζίλας, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να μπει άμεσα στο παιχνίδια καθώς με την σέντρα κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ο Μακρής έπιασε ένα χλιαρό σουτ, ο Σαράνοφ πήγε να μπλοκάρει την μπάλα, η οποία του έφυγε όμως μέσα από τα χέρια!

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Εργοτέλης συνέχισε να ανεβαίνει ψηλά και στο 36΄ έφτασε στο 3-1. Μετά από καλοεκτελεσμένο φάουλ από τον Καλέ, ο Γκορκς έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 3-1.

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι πριν το ημίχρονο στο παιχνίδι όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κοζορώνης δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Μαραθιανό, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
Καταιγιστικός αλλά άτυχος!
Σε αντίθεση με την εικόνα του μετά το 20΄ ο ΟΦΗ ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο καθώς είχε έναν επιθετικό μονόλογο. Στο 51΄ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στην επανάληψη όταν ο Μακρής βρήκε ωραία τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος από πλάγια έκανε το σουτ και ο Σαράνοφ απομάκρυνε.Στο 56΄ ο ΟΦΗ είχε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Κουτσιανικούλη βρήσκει στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.Η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε καρπούς στο 68΄ όταν ο Μερεμπασβίλι, απέφυγε όμορφα τρεις παίκτες και μείωσε σε 3-2. Στο 74΄ ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή με το σουτ του Μεραβασβίλι να φεύγει μόλις άουτ.Στο 75΄ ο εξαιρετικός αλλά και μοιραίος για τον ΟΦΗ Κουτσιανικούλης δεν μπόρεσε σε θέση τετ-α-τετ να νικήσει τον Σαράνοφ, ο οποίος απέκρουσε.  Στο 83΄παρόλιγο ο Τζανακάκης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στην τελευταία μεγάλη φάση του ματς ο Κάλαιτζιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 92΄Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο ΟΦΗ ζητάει πέναλτι σε πτώση του Τζορτζ σε μια φάση που σηκώνει αρκετή κουβέντα.To LIVE της αναμέτρησης

Μπείτε στο ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΕΝΤΡΟ του Γεντικουλέ

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook