Mε προσωπικό… ασφαλείας στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην “μάχη” του Κυπέλλου ρίχνεται σήμερα (19.30, live Athletic Radio 104,2, GENTIKOULE ) αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη, στην ρεβάνς του 1-1, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει στην διαθεσή του λιγότερους παίκτες (13) από ποτέ.

Με μόλις 13 παίκτες, ο ΟΦΗ θα ριχτεί σήμερα στην “μάχη” του Κυπέλλου (19.30, live Athletic Radio 104,2, GENTIKOULE) κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια στον επαναληπτικό του 1-1 και με… έπαθλο την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν με τίποτα φέτος τον πολύπαθο ΟΦΗ αφού σε ένα ακόμα ματς δεν θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες ενώ θα λείψουν οι Λόρια και Μερεμπασβίλι αλλά και οι τραυματίες Μονιάκης, Τζορτζ.

Οι δύο Γεωργιανοί επικαλέστηκαν αθέτηση συμφωνίας από πλευράς της Κρητικής ΠΑΕ για την καταβολή των δεδουλευμένων και έμειναν στο Ηράκλειο.

Έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στην διαθεσή του λιγότερους παίκτες (13) που είχε από τότε που ήρθε στην ομάδα.

Αυτοί είναι οι:

Αγριμακης, Γιαγκιοζης, Μπολακης, Φαζος, Δαμιανακης, Καλαιτζιτς, Λαμπροπουλος, Μακρης, Περογαμβράκης, Μαραθιανος, Μανιδακης, Ροβίθης, Κουτσιανικουλης.

Toν σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Παππάς (Αθηνών) με βοηθούς τους Δημητριάδη (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών) και 4ο τον Θάνο (Γρεβενών).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook