“Αν έρθει η άνοδος, καλώς να έρθει…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αθλητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Αχιλλέας Μαγριπλής μίλησε για το σπουδαίο, σημερινό, ντέρμπι με την Παλλιανή αλλά και τον στόχο της ανόδου στην Α1.

«Έχουμε κάνει μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Μπήκαν κάποιοι στόχοι, ενισχυθήκαμε με την προσθήκη κάποιων παιδιών και πηγαίνουμε καλά. Πιστεύουμε και σε ανάλογη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο αθλητής του ΟΦΗ που αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους της ομάδας του.

«Στόχος μας είναι να πάμε στα μπαράζ που θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Εκεί θα λάβουν μέρος οι δύο πρώτες ομάδες των 4ων ομίλων, οι οποίες θα παίξουν σε δύο τουρνουά για να αναδειχθούν τελικά οι δύο πρώτες που θα ανέβουν στην Volley League ενώ οι υπόλοιπες θα λάβουν μέρος στη νέα κατηγορία που θα δημιουργηθεί την Pro League. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια και λίγο της τύχης».

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν ότι η κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι περισσότερο μία θέση γοήτρου αφού και οι δύο πρώτες ομάδες θα λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου. Ο ΟΦΗ πάντως δείχνει ικανός για το καλύτερο, ωστόσο δεν αποτελεί αυτοσκοπό η άνοδος.

«Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια για να γίνει ένα βήμα παραπάνω. Αν έρθει τώρα η άνοδος καλώς να έρθει αν έρθει αργότερα δεν απογοητευόμαστε. Έχει μπει ένα χρονοδιάγραμμα 3-4ων χρόνων ώστε να αναδειχθούν και τα παιδιά των Ακαδημιών».

Η φετινή πορεία του ΟΦΗ έχει προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων του βόλεϊ και ο Αχιλλέας Μαγριπλής εξηγεί αν υπάρχει συνταγή στην επιτυχία. «Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, έχουμε χημεία με τα παιδιά που ήρθαν, γίνεται καλή προπόνηση αφού έχουμε ότι χρειαζόμαστε και με την καθοδήγηση του Δημήτρη Ζλατλίδη η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook