Από την Δευτέρα είχε αποφασίσει ο Κορωνάκης την απόλυση «Αναστό»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Σήφης Κορωνάκης να ανακοίνωσε την Παρασκευή το διαζύγιο με τον Αναστόπουλο ωστόσο αυτό είχε αποφασιστεί από την Δευτέρα! Διαβάστε στο Gentikoule όλο το παρασκήνιο της απόφασης που στιγμάτισε τον πρόεδρο και τα 4 μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απλά περίμενε να… τελειώσει η «κλεψύδρα» – που ο ίδιος είχε ορίσει – για το τέλος του 54χρονου τεχνικού. Άλλωστε, το γυαλί είχε ραγίσει από την Δευτέρα, οπότε και κόπηκε η επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Το ότι η πλευρά Κορωνάκη διέρρεε πως είναι «οργισμένη» από την συμπεριφορά του Αναστόπουλου – επειδή δεν πήγε σε ένα ραντεβού που ο ίδιος το έμαθε από τα ΜΜΕ – ήταν απλά για λαϊκή κατανάλωση.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν την Δευτέρα όταν και ο Αναστόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι τις 11 Ιουλίου. Κάτι το οποίο εξόργισε τον Σήφη Κορωνάκη που δήλωνε αποφασισμένος να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, τηλεφώνησε οργισμένος στον Κυριάκο Καρκαβελάκη ζητώντας του να συμφωνήσει για την απόλυση Αναστόπουλου κάτι για το οποίο ο ίδιος δήλωσε αντίθετος και ότι δεν συμφωνούσε σε καμία περίπτωση. Ο Κυριάκος Καρκαβελάκης ήταν το μοναδικό μέλος με το οποίο επικοινώνησε ο Σήφης Κορωνάκης αφού όλοι οι υπόλοιποι (Πουλινάκης, Τουγλής, Τσαμπουράκης) ενημερώνονταν μέσα από τα ΜΜΕ.

Οι μόνοι με τους οποίους είχε επικοινωνία ο Σήφης Κορωνάκης ήταν οι Πλευράκης, Σφακιανάκης και Ξενικάκης. Αυτοί οι 4 αποφάσισαν και την απόλυση του Νίκου Αναστόπουλου. Μάλιστα, ο Σήφης Κορωνάκης, απειλούσε ότι θα ανακοίνωνε την απόλυση Αναστόπουλου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, από την Δευτέρα κιόλας – κάτι που έγινε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook