Πέντε Ρεθυμνιωτάκια από τον Αστέρα Ρεθύμνου στην Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πέντε παιδιά από την συνεργαζόμενη, με τον ΟΦΗ, ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου βρέθηκαν στο “Βαρδινογιάννειο” όπου προπονήθηκαν με την Κ15 και αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Μικτή της ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, πέντε ποδοσφαιριστές από το τμήμα κ14 της Ακαδημίας του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο, πέρασαν την πόρτα του ΒΑΚ τις τελευταίες μέρες προπονήθηκαν και αγωνίστηκαν με την κ15 του ΟΦΗ στο φιλικό εναντίον της Μικτής Ηρακλείου.

Πρόκειται για τους Αντώνη Ηλιακη, Νίκο Αποστολάκη, Βαγγέλη Παπαγιαννάκη, Μίτο Φιλαι και Δημήτρη Καρανταθα. Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να τους ακολουθήσουν τρεις ακόμα αθλητές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Το γεγονός αυτό κάνει τους ανθρώπους του Αστέρα Ρεθύμνου να αισθάνονται υπερήφανοι για τους αθλητές της ομάδας καθώς μετά τους Γιάννη Θεοδωσουλακη και Γιάννη Αποστολάκη, παίρνουν σειρά ακόμα περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα το προπονητικό πρόγραμμα και η κατεύθυνση από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δείχνει να αποδίδει καρπούς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook