110 Ρεθυμνιωτάκια πήραν γεύση από το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύσσωμη η, συνεργαζόμενη με την ΠΑΕ, ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου βρέθηκε στην Θύρα 1 παρακολουθώντας από κοντά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα μικρά παιδιά, 110 στο σύνολο, βρέθηκαν στο Ηράκλειο το απόγευμα του Σαββάτου πανηγυρίζοντας μάλιστα έξαλλα τη νίκη επί της ομάδας της Αρκαδίας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου

Πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Αστέρα Ρεθυμνου στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και στον αγώνα ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

.Η αποστολη αποτελούμενη από 110 παιδιά συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και τους προπονητές τους κατέφθασαν από νωρίς στο γήπεδο όπου τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό παρακολούθησαν το σύνολο της διαδικασίας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα επιπέδου super league από την προθέρμανση έως κ την λήξη του αγώνα πανηγυρίζοντας μάλιστα μια μεγάλη νικη για την ομάδα του ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά.

Ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο των παιδιών αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις στη ζωή των παιδιών.

Την αποστολη της ομάδας συνόδεψαν ο Προπονητης της ανδρικής ομάδας κ Ασπροματης Ηλιας,ο γενικός αρχηγός κ Μανουσακης Κωνσταντινος και ο προεδρος κ Παπαδακης Νικος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook