14χρονο ταλέντο του Πανακρωτηριακού Χανίων θα δοκιμαστεί στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από το μικροσκόπιο του ΟΦΗ θα περάσει ο Σπύρος Καραλάκης του Πανακρωτηριακού, καθώς θα πάρει μέσος στις προπονήσεις αξιολόγησης της Κ15 της ομάδας του Ηρακλείου.

Την ευκαιρία να πάρει γεύση από… ΟΦΗ θα έχει ο Σπύρος Καραλάκης, καθώς ο 14χρονος ποδοσφαιριστής, θα βρεθεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να λάβει μέρος στις προπονήσεις αξιολόγησης της Κ15 του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Καραλάκης είναι γέννημα – θρέμμα του Πανακρωτηριακού, ενώ αποτέλεσε ενεργό μέλος της Μικτής Χανίων Κ14.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Βασίλης Παπαδάκης επέλεξε να τον προωθήσει στην πρώτη ομάδα, μαζί με 5 ακόμα νεαρά παιδιά της Κ16 του συλλόγου, που σημειώνει πως το επόμενο διάστημα θα δώσει την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ομάδες της Super League 1.

Η ενημέρωση από τον Πανακρωτηριακό:

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο 14χρόνος ποδοσφαιριστής μας Σπύρος Καραλάκης, για να πάρει μέρος στις προπονήσεις αξιολόγησης της Κ15 του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL1 .

Συγκεκριμένα το διάστημα από 24 έως και 28 Ιουλίου, ο Σπύρος θα διεκδικήσει μαζί με άλλους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές ηλικίας 2009, την είσοδο του στην Κ15. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο εξαιρετικό αθλητικο κέντρο της ηρακλειώτικης ομάδας (ΒΑΚ), η οποία τα τελευταία χρόνια επενδύει στην οργάνωση και ανάπτυξη των ακαδημιών της, με πρωτοποριακό τρόπο και προφανή στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο Σπύρος Καραλάκης, ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στα Καθιανά και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Μεικτή Κ14 της ΕΠΣΧ, στην οποία αποτέλεσε βασικό στέλεχος αγωνιζόμενος σαν Αμυντικός Μέσος ή Κεντρικός Αμυντικός. Πρόσφατα δε προωθήθηκε απο τον προπονητή μας Βασίλη Παπαδάκη, μαζί με 5 ακόμα νεαρούς της Κ16, στο ροστερ της πρώτης ομάδας του Πανακρωτηριακού!

Η ομάδα μας πιστή στο πλάνο της εξέλιξης των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών μας, θα δώσει σταδιακά και στοχευμένα το επόμενο διάστημα, την ευκαιρία και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, να αξιολογηθούν και να διεκδικήσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα, μεσα απο συνεργασίες και επαφές με ομαδες της SL1.

Σπύρο να έχεις υγεία και πρόοδο! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

sportcaster.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook