Θα δοκιμάσει τα αδέλφια Γιάννη και Σωτήρη Ταπανάρη από τον Πανακρωτηριακό η Κ17 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα δύο αδέλφια του Πανακρωτηριακού θα δοκιμαστούν στην Κ17 του ΟΦΗ, και εάν πείσουν θα αποκτηθούν για να αγωνιστούν στην ομάδα.

Μετά τον Παναγιώτη Λαϊνά, έγινε γνωστό ότι δύο ακόμα νεαροί παίκτες του Πανακρωτηριακού θα δοκιμαστούν στην Κ17 του ΟΦΗ. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, τα αδέλφια Γιάννης και Σωτήρης Ταπανάρης θα βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο και το ΒΑΚ, για να δοκιμαστούν από την ομάδα και εφόσον πείσουν να αγωνιστούν στην Κ17, που λαμβάνει μέρος στην Super League U17.

Η ενημέρωση του Πανακρωτηριακού:

Στο Ηράκλειο θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα ακόμα 3 νεαροί (γεν.2008) ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού! Συγκεκριμένα τα αδέλφια Γιάννης και Σωτήρης Ταπανάρης και ο Παναγιώτης Λαϊνάς , θα περάσουν  ένα 3ήμερο (31 Ιουλίου, 1 και 2 Αυγούστου) στο ΒΑΚ και θα προπονηθούν/αξιολογηθούν με την Κ17 του ΟΦΗ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL1!

Ο Γιάννης Ταπανάρης αγωνίζεται σαν επιθετικός μέσος, ο δίδυμος αδελφός του Σωτήρης σαν ακραίος επιθετικός, ο Παναγιώτης Λαϊνάς  σαν κεντρικός επιθετικός, ενώ και οι 3 μπορούν να παίξουν σχεδόν σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις!

Και οι 3 ποδοσφαιριστές προωθήθηκαν πριν λίγο καιρό στην πρώτη ομάδα του Πανακρωτηριακού, ακολουθώντας το πλάνο εξέλιξης που εφαρμόζεται στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου. Η ομάδα μας  που με την συνεχή και αμέριστη βοήθεια της ΜΟΒΙΑΚ, τα τελευταία χρόνια επενδύει στις αναπτυξιακές ηλικίες, προσπαθεί μεθοδικά και στοχευμένα, με σωστή ομαδική αλλά και ατομική/εξειδικευμένη προπόνηση και πλέον τις κατάλληλες συνεργασίες με ΠΑΕ της SL1 και SL2, να αξιοποιήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ακρωτηρίου. Μέσα από τα ”Μαθήματα Ζωής”  που είναι ο κυρίαρχος στόχος για κάθε παιδί που αθλείται στο γήπεδο Καθιανών, στοχεύουμε  στη δημιουργία σωστών ανθρώπων και καλών αθλητών, μέσα από τα θετικά του αθλητισμού και τις αξίες του ”ευ αγωνίζεσθαι”. Στα πλαίσια αυτά θα έχουν μελλοντικά την ευκαιρία κι άλλα παιδιά, στις ίδιες ή μικρότερες ηλικίες, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους, ενώ ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε και τα πρώτους αθλητές που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο ή θα βρεθούν σε ομάδες Κ επαγγελματικών κατηγοριών!

Γιάννη, Σωτήρη και Παναγιώτη σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, υγεία, πρόοδο και εξέλιξη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook