Με… buzzer beater του Αποστολάκη «λύγισε» τον Άρη ο ΟΦΗ Κ19!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Γιάννη Αποστολάκη να σκοράρει στις καθυστερήσεις, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Άρη.

Ο ΟΦΗ Κ19 επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Άρη έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, γιατην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 21’, όταν, έπειτα από ωραία συνεργασία των Πιστικού και Σημαντηράκη, η μπάλα έφτασε στον Πορτοκαλλίδη, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 23’, με τους αμυντικούς του ΟΦΗ να διώχνουν την μπάλα και το 1-0 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους στο β’ ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ. Στο 70’ ο Τακάκης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Karaj να αποκρούει, ενώ στο 80’ ο Αποστολάκης δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα του Πιστικού.

Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Σταυρόπουλου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου με τον Ζαχαριουδάκη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον αντίπαλο γκολκίπερ να διώχνει σε κόρνερ.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ ήρθε στις καθυστερήσεις. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Τακάκη και Τσερεβελάκη, ο Αποστολάκης έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, σουτάροντας εύστοχα για το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί ότι στο 85ο λεπτό πέρασε ως αλλαγή στο ματς ο Κώστας Χνάρης, στην πρώτη του συμμετοχή μετά τον τραυματισμό του τον Ιανουάριο του 2023, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καρανδινός, Σημαντηράκης (70’ λ.τ. Βιδιαδάκης), Σέχου, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Αδαμάκης (55’ Μερκούρης), Πορτοκαλλίδης (55’ Τακάκης), Φανουράκης (85’ Τσερεβελάκης), Πιστικός (85’ Χνάρης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook