Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η Κ19 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Κ19 του ΟΦΗ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη του Αστέρα στην Τρίπολη, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Το α’ ημίχρονο κύλισε με τον ΟΦΗ να κυριαρχεί και να δημιουργεί ευκαιρίες, μην επιτρέποντας παράλληλα στον αντίπαλο να απειλήσει.

Oι “ασπρόμαυροι” είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 20’, με τον Πορτοκαλλίδη να σουτάρει και τον Αρχοντακάκη να μπλοκάρει, ενώ μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Φαϊτάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ να του λέει «όχι». Στο 29’ ο Φαϊτάκης έκανε τη σέντρα για τον Σταυρόπουλο, με τους αμυντικούς του Αστέρα να διώχνουν πριν εκείνος προλάβει να μπει στην πορεία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47’ με κεφαλιά του Λάσκαρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 60’ ο αμυντικός των Αρκάδων νίκησε ξανά με κεφαλιά τον Καλαφάτη για το 2-0.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 63’ ο Φαϊτάκης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Αρχοντακάκη να διώχνει την μπάλα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο επιθετικός της ομάδας μας είδε για μια ακόμη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει όχι, σε κεφαλιά που έκανε μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Πιστικού. Στο 85’ ο Πιστικός σούταρε εκτός περιοχής, με τον Αρχοντακάκη να αποκρούει και το 2-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καρανδινός (85′ Καλαϊτζάκης), Σημαντηράκης (70′ Βιδιαδάκης), Σέχου, Χότζα, Πορτοκαλλίδης (85′ Μ. Χνάρης), Μπλίντο, Πιστικός, Φανουράκης (60′ Κ. Χνάρης), Φαϊτάκης (85′ Τακάκης), Σταυρόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook