Εντυπωσιακή η παρουσία των παιδιών της ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πάθος, ενθουσιασμός και πρωτιές, για τα ταλεντάκια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που συμμετείχε στο τριήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών RESPECT CUP που έγινε στην Αθήνα.

Με μια πρώτη θέση στην ηλικία Κ10 (2014) και δυο τρίτες στις ηλικίες Κ11 (2013) και Κ9 (2015), ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη παρουσίας τους, οι πιτσιρικάδες του ΟΦΗ, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Τα ταλεντάκια του ΟΦΗ, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Μαραγκάκης “η συμμετοχή μας, θεωρώ, ήταν απόλυτα επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα. Είδαμε το αγωνιστικό μας επίπεδο και μείναμε ευχαριστημένοι απο την εικόνα που δείξαμε. Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια, με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη. Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και το staff της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την άψογη φιλοξενία”.

Τα αποτελέσματα των τμημάτων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο τριήμερο που έμεινε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του RESPECT CUP:

Κ10 (2014)

ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6-0
ΟΦΗ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡ. 9-0
ΟΦΗ – ΚΟΣΜΟΣ Β ΠΡΟΑΣΤ 2-1
ΤΕΛΙΚΟΣ
ΟΦΗ – COUROS F.C. – ΟΦΗ 1-1, 2-1 πεν.

Κ11 (2013)
ΟΦΗ – ΑΚ. ΛΑΚΗ 1-5
ΟΦΗ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡ. 4-2
ΟΦΗ – ΚΟΣΜΟΣ Β. ΠΡΟΑΣΤ. 5-1
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΟΦΗ – COSMOS F.C. 8-0

Κ9 (2015)
ΟΦΗ – ΑΚ. ΛΑΚΗ 13-2
ΟΦΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡ. 1-2
ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΟΦΗ – COSMOS F.C. 3-0

Δείτε φωτογραφίες και VIDEOS απο το τουρνουά.  (Δείτε ΕΔΩ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook