Δοκιμαστικές προπονήσεις του ΟΦΗ στα Χανιά για τις ομάδες Κ15, Κ17

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πραγματοποίηση δοκιμαστικών προπονήσεων ενόψει της σεζόν 2024 – 2025 στο γήπεδο των Μουρνιών ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, διοργανώνει δοκιμαστικές προπονήσεις (tryouts) την Τετάρτη 24/1 στα Χανιά, για την επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ15 και Κ17 της Elite Ακαδημίας, για την σεζόν 2024-25.

Με βασικό στόχο να έρθουν όλο και περισσότερα παιδιά από την Κρήτη σε επαφή με την φιλοσοφία της ομάδας και τις αξίες που πρεσβεύει, τα tryouts απευθύνονται σε αγόρια γεννημένα από το 2008 ως το 2011.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με τον ΟΦΗ ακαδημίας του Α.Ο. Μινώταυρου Μουρνιών στα Χανιά (γήπεδο Μουρνιών «Ελευθέριος Πατακάκης»), παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της Elite Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και υπό τις οδηγίες των προπονητών, γυμναστών και προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ της ακαδημίας του «Μινώταυρου».

Για να δηλώσετε συμμετοχή εντελώς δωρεάν πρέπει να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.oficretefc.com), στην ενότητα “Tryouts” και να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα. Παράλληλα, την μέρα των δοκιμαστικών (24/1),  θα πρέπει να εκτυπώσετε και να φέρετε συμπληρωμένο το παρακάτω έγγραφο:  ΦΟΡΜΑ-ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ-ΟΜΑΔΑΣ-ΚΑΙ-ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

*Εκτός από τα παραπάνω, για την συμμετοχή είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας Αθλητή για την σεζόν 2023-24.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν σήμερα, Παρασκευή (12/1) και θα διαρκέσουν ως την Κυριακή 21/1.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας στα Χανιά, κ. Απόστολο Τζόκα (τηλ. επικοινωνίας: 6957774250).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook