Ισόπαλη στον Άλιμο η Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο αναδείχθηκε η Κ15 του ΟΦΗ στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Παρουσιάζοντας πολύ καλό «πρόσωπο» σε ένα ματς, στο οποίο είχε δοκάρι αλλά και πολλές ευκαιρίες, η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη του Πανιωνίου με σκορ 1-1, στην αναμέτρηση που έγινε στο Β’ Δημοτικό γήπεδο Αλίμου στο πλαίσιο της εξ αναβολής 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο ΟΦΗ είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ του Καραγιάννη να φεύγει μόλις άουτ.

Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 32’ με σκόρερ τον Ρυακιωτάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μάρα, πλασάροντας εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε δυο λεπτά αργότερα με τον Μπουρουγιάννη να σουτάρει εκτός περιοχής και να νικά τον Κετένογλου.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα και στο 35’ έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Ρυακιωτάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ και να σουτάρει, αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον Μερδή.

Στο 60’ το σουτ του Καραγιάννη πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας, ενώ στο 70’ ο νεαρός μέσος επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 80’ ο Μερδής είχε απάντηση στο σουτ του Ασμαριανάκη, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος, Χριστουλάκης, Ξενούλης (15’ λ.τ. Κλωνάρης), Κοντόπουλος (70’ λ.τ. Μαργιετάκης), Πετούσης, Μάρα (55’ Αντωνακάκης), Καραγιάννης, Ρυακιωτάκης (70’ Ματθαιάκης), Ασμαριανάκης, Στάβρε (55’ Μαχλάς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook