Πρόεδρος Μινωταύρου: “Παιδιά από την Κρήτη και την Ελλάδα έρχονται για να δοκιμαστούν για τον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος του Μινωταύρου Γιάννης Σπυριδάκης με δήλωση του αποκάλυψε ότι για τα δοκιμαστικά στις Μουρνιές για το δίκτυο του ΟΦΗ έχουν δηλώσει παιδιά από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ενημέρωση της ομάδας των Χανίων

Ο πρόεδρος του Μινώταυρου, Γιάννης Σπυριδάκης, για τα tryouts της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στα Χανιά

Μεγάλη απήχηση λαμβάνουν τα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο γήπεδο Ελευθέριος Πατακάκης” των Μουρνιών σε συνεργασία με τον Μινώταυρο.

Δηλώσεις συμμετοχής υπάρχουν άλλωστε απ’ όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, με τον πρόεδρο του σωματείου, Γιάννη Σπυριδάκη, να το χαρακτηρίζει ως ένα εντυπωσιακό γεγονός.

«Η συνεργασία της Ακαδημίας Μινώταυρου με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων OFI ACADEMY με έδρα τα Χανιά, προχωράει άριστα. Τα ανοιχτά tryouts δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά του Νομού Χανίων να μπουν στις λίστες παρακολούθησης της ΠΑΕ, αφού θ’ αξιολογηθούν από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου» τονίζει ο κ. Σπυριδάκης.

«Η πρόσκληση παρακολούθησης σε ΕΠΣ, προπονητές και σωματεία και ο τρόπος συμμετοχής που διασφαλίζει τη έγκριση γονέων και σωματείων δείχνουν τη σοβαρότητα και την εξωστρέφεια του εγχειρήματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής απ’ όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως Αθήνα, Μακεδονία κλπ. είναι ένα γεγονός εντυπωσιακό.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη του Χανιώτη ποδοσφαιριστή και η ανάπτυξη εν γένει του κρητικού ποδόσφαιρου. Οπλα μας η συνεργασία, η υψηλή τεχνογνωσία και η ποιοτική εφαρμογή των προπονητικών προγραμμάτων στις ασφαλείς αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις του γηπέδου μας “Ελευθέριος Πατακάκης” στις Μουρνιές», είναι η τοποθέτηση από τον πρόεδρο του Μινώταυρου.

Οι ανοικτές δοκιμές από τα στελέχη του ΟΦΗ έχουν προγραμματιστεί τις ώρες μεταξύ 16:00-19:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook