Πρωταγωνιστές τα Ομιλιτάκια του Μινωταύρου!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εξαιρετική παρουσία από την Κ14 Μινωταύρου / ΟΦΗ Academy στο πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Χανίων.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου

Οι δύο προπονητές, Βασίλης Κούτας για την Κ14 Μινώταυρου / ΟΦΗ Αcademy και Βαγγέλης Θάνος για την Κ13 Νέων Μινώταυρου κάνουν το ταμείο τους, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες είχαν έναν ιδιαίτερα παραγωγικό απολογισμό αποτελεσμάτων, με την Κ14 -ομάδα που συμμετείχε στον 1ο όμιλο- να έχει σε 9 παιχνίδια απολογισμό 7 νίκες και 2 ήττες ενώ αντίστοιχα η Κ13, η οποία πήρε μέρος στον 2ο όμιλο, είχε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κούτα: «Ολα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες κάθε αγώνα. Σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι αυτοσκοπός το αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά ν’ αρχίσουν να λειτουργούν διαφορετικά γιατί είναι ένα βήμα πριν την Κ16 και ένα σκαλοπάτι από την πρώτη ομάδα. Ως εκ τούτου θα πρέπει να κοιτάξουν πολύ σοβαρά την εν γένει συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο, να έχουν συγκεντρώσει και να αρχίσουν να σκέφτονται πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα για να κερδίσουν σε όλα τα κομμάτια που αφορούν την ηλικία τους και να είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη σεζόν. Είναι βέβαια ευχάριστο για τους ίδιους τους αθλητές που τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Εχουν όμως πολύ δρόμο να διανύσουν ακόμα με υπομονή, επιμονή και κούραση έτσι ώστε στο τέλος επαναλαμβάνω για μένα άσχετα με το βαθμολογικό αποτέλεσμα να είναι βελτιωμένοι σε κομμάτια που αφορούν την ηλικία τους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των παιδιών που κάνουν τη δική τους προσπάθεια έτσι ώστε τα παιδιά να είναι στο γήπεδο».

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Κ14

☑ 23 συνολικά οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.
☑ 9 τα παιχνίδια που δόθηκαν.
☑ 7 οι νίκες που σημειώθηκαν, ενώ υπήρξαν 2 ήττες.
☑ 29 τα τέρματα που σημειώθηκαν.
☑ 15 γκολ το παθητικό της ομάδας.

☑ 7 διαφορετικοί οι σκόρερ: Πρώτος αναδείχτηκε ο Πατεράκης και ακολούθησαν οι Ξεκουκουλωτάκης, Σφακιανάκης, Μπομπολάκης Θάνος, Γεωργιακάκης και Κοτσιφάκης.

Από την άλλη, για την έως τώρα πορεία της Κ13, ο Βαγγ. Θάνος τονίζει τα εξής: «Η εικόνα στην πρώτη φάση στο πρωτάθλημα για την Κ13 κρίνεται με θετικό πρόσημο μιας και οι “μικροί” στην κατηγορία έδειξαν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Με οδηγό τη σκληρή δουλειά μπαίνουμε με γερές βάσεις στη δεύτερη και πιο απαιτητική φάση του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στους παίκτες μου για την εργατικότητά τους, τη συνέπεια και το δυναμισμό που έχουν επιδείξει».
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Κ13
☑ 20 συνολικά οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.
☑ 8 τα παιχνίδια που δόθηκαν (+ ένα ρεπό).
☑ 5 οι νίκες που σημειώθηκαν, ενώ υπήρξαν 2 ισοπαλίες και μία ήττα.
☑ 32 τα τέρματα που σημειώθηκαν.
☑ 16 γκολ το παθητικό της ομάδας.
☑ 9 διαφορετικοί οι σκόρερ.

☑ 13 γκολ ο πρώτος σκόρερ, Στέφανος Καμπουράκης. Ακολούθησαν οι Σπυριδάκης με 8, Σακουάλος με 5 (άλλαξε ομάδα και μετατέθηκε στην Κ14), Γκέντσης με 2, Καντανολέων με 2, Κουντουρόγιαννης με 2, Διγενάκης με 1, Επιτρόπου με 1 και Μυλωνάκης με 1 γκολ.

Πλέον για τις δύο ομάδες μας ακολουθεί η συμμετοχή στην Β φάση της διοργάνωσης, όπου πρώτο παιχνίδι για την Κ14 Μινώταυρου / ΟΦΗ Αcademy είναι κόντρα στην ΑΔΝ Κυδωνίας ενώ η Κ13 Νέων Μινώταυρου θα παίξει με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Τα ματς είναι προγραμματισμένα για το προσεχές Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook