Ήττα της Κ15 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, η Κ15 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του τελική στο 39’, με τον Καραγιάννη να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Σαββόπουλο να μπλοκάρει, με το 0-1 να είναι το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 46’, με τον Πετούση να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον Σαββόπουλο.

Δυο λεπτά αργότερα οι Αρκάδες έκαναν το 0-2, με τον Αδάμο να σουτάρει μέσα από την περιοχή σε κενή εστία, ενώ στο 78’ ο Γιακουμής με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος, Ασμαριανάκης, Κλωνάρης, Χριστουλάκης, Πετούσης, Ρυακιωτάκης, Ματθαιάκης (55’ Μαργιετάκης), Αντωνακάκης (55’ Στάβρε), Καραγιάννης (70’ Κασσαπάκης), Μολυμπάκης (60’ Μαχλάς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook