Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε εκτός έδρας η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K17.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, με κεφαλιά του Σώκου, ενώ στο 16’ ο ΟΦΗ είχε μια καλή στιγμή, με το Δάρλα να σουτάρει και τον Ζώγα να έχει απάντηση.

Στο 24’ ο Μακρυπίδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπουστζοκάι για το 2-0, με τον Σώκο να σκοράρει εκ νέου στο 35’ για το 3-0.

Ο ΟΦΗ απείλησε στο 62’ με τον Καστελλιανάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Παναθηναϊκού και απομακρύνθηκε, με το 3-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Να σημειωθεί ότι στο 43ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Μάνος Χνάρης.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Νινιράκης, Μπεϊνάς (45’ Κωστέας), Καινουργιάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια (60’ Χαραλάμπης), Κοζυράκης, Χνάρης (43’ λ.τ. Κωνσταντακόπουλος), Σωμαράκης (75’ Γαλανός), Δάρλας, Τσελεγγίδης (60’ Καστελλιανάκης).