«Λύτρωση» με Δάρλα και διπλό κόντρα στον Ιωνικό για την Κ17 του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, η Κ17 του ΟΦΗ πήρε το διπλό απέναντι στην αντίστοιχη του Ιωνικού.

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η Κ17 του ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Δάρλα, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας μας, πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 απέναντι στην αντίστοιχη του Ιωνικού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πανταμίδη, ενώ στο 24’ ο Δάρλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μαλικούρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 35’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον γκολκίπερ του Ιωνικού να έχει απάντηση στην προσπάθεια του Πατραμάνη. Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία στο 49’, με τον Δάρλα να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 88’ η Κ17 του ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, καθώς μετά από σέντρα του Μπεϊνά, η μπάλα «βρήκε» σε χέρι αντιπάλου. Ο Δάρλας ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας για δεύτερη φορά τον Μαλικούρη για το τελικό 1-2.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Κουκουριτάκης, Σωμαράκης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Νινιράκης, Ντάγια, Κωνσταντακόπουλος Γ. (43’ Χαραλάμπης), Δάρλας, Τσελεγγίδης (72’ Κωνσταντακόπουλος Α.), Κωστέας, Πατραμάνης (72’ Μπεϊνάς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook