Τεσσάρα στον Πανιώνιο και πέμπτη θέση για την Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εξαιρετική εμφάνιση από την Κ15 του ΟΦΗ που επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Πανιωνίου

Με εμφατικό τρόπο ολoκλήρωσε την 1η φάση του πρωταθλήματος υποδομής Super League η Κ15 του ΟΦΗ, η οποία επικράτησε με σκορ 4-1 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, παραμένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει των αγώνων της 2ης φάσης που θα αρχίσει το επόμενο διάστημα.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 4ο λεπτό, με τον Αντωνακάκη να κάνει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στάβρε και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 20′, με ωραίο μακρινό σουτ του Καραγιάννη. Στο 36′ ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Παναγή, όμως η ομάδα μας ανέκτησε άμεσα το προβάδισμα, με τον Στάβρε να κάνει το 2-1 στο 37′, με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ ο ΟΦΗ έκανε το 3-1, με τον Ρυακιωτάκη να “κλέβει” την μπάλα και να πλασάρει σε κενή εστία.

Στο 67′ ο Χριστουλάκης επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αντωνακάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με τον Καραχάλιο να του λέει “όχι”.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντωνακάκης με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (65’ Μαργιετάκης), Χριστουλάκης, Κλωνάρης, Κοντόπουλος, Πετούσης, Ρυακιωτάκης (72’ Μαχλάς), Καραγιάννης, Αντωνακάκης, Ασμαριανάκης (72’ Ματθαιάκης), Στάβρε (55’ Μολυμπάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook