Pics | Μια Ομιλίτικη κυψέλη στην Αθήνα: Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία του ΟΦΗ παρουσία Ελευθεριάδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική της ακαδημίας του ΟΦΗ στην Αθήνα αποδεικνύεται συνεχώς με την παρουσία δεκάδων παιδιών, ντυμένων στα “ασπρόμαυρα” όπως φάνηκε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η Ακαδημία του ΟΦΗ στην Αθήνα έκοψε την πίτα της στις εγκαταστάσεις που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και ο ΟΦΗ ήταν παρών με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας της ΠΑΕ Θόδωρο Ελευθεριάδη.

Μια πραγματική, “ασπρόμαυρη” κυψέλη που βρίσκεται στην Αθήνα και αποδεικνύει την μεγάλη σημασία που δίνει ο ΟΦΗ στα τμήματα υποδομής έχοντας  πλέον ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα υποδομών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ενημέρωση της Ακαδημίας του ΟΦΗ

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα μας OFI Crete F.C. η οποία στηρίζει σε όλους τους τομείς κάθε ιδέα και δράση μας.

Ξεχωριστή στιγμή και ιδιαίτερη τιμή για την ακαδημια μας η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Θεόδωρος Ελευθεριάδης.

Ικανοποίηση προκάλεσε η εκπροσώπηση της ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ σε διοικητικό επίπεδο με την παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου κ. Άγγελου Νικοπουλου.

Κοντά μας ήταν και η Cosmos Sport καθώς ο κ Γιάννης Σουμπασης μερίμνησε για την χαρά και ικανοποίηση των αθλητών δίνοντας δωροεπιταγές αγορών στους τυχερούς της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στους αθλητές μας μοιράστηκαν

⚽️ Υπογεγραμμένες μπάλες απο τον τεχνικό διευθυντή της elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ.

⚽️ ποδοσφαιρικά παπούτσια.

⚽️ αντιανεμικά,φούτερ και σετ ισοθερμικα OFI Crete F.C. academy.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το αξίζουν οι γονείς και οι αθλητές μας διότι ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν όλη την εκπαιδευτική διαδικασία είναι αξιέπαινος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook