Pics | Λάμψη των παιδιών του ΟΦΗ Ρεθύμνου σε Παιανία και Ρέντη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δειχνοντας το ψηλό επίπεδο δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο, τα μικρά παιδιά γέμισαν με εμπειρίες κατά την παρουσία τους στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια.

Τα τμήμα Κ11 και Κ12 βρέθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ζώντας πλούσιες εμπειρίες και παράλληλα δημιουργώντας πολύ ωραίες αναμνήσεις για την ηλικία τους δίνοντας δυνατά φιλικά απέναντι στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα είχαν και δύο παράσημα στο ενεργητικό τους, η μεν Κ12 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό και η Κ11 επιβλήθηκε με 5-3 του Παναθηναϊκού. Επιπλέον ο ΟΦΗ Ρεθύμνου έδωσε δύο ακόμη παιχνίδια με τον ΟΦΗ Αθήνας στα γήπεδα του «Κηφισός Soccer Club».

Ακόμη η αποστολή της Ρεθυμνιώτικης Ακαδημίας σε παράπλευρη δράση επισκέφθηκε το «Ευγενίδειο Πλανητάριο», ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και φωτογραφηθούν με τους διεθνείς Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη οι οποίοι διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια ακόμα ποδοσφαιρική αποστολή εκτός Κρήτης για τους μικρούς αθλητές του Αστέρα Ρεθυμνου. Μια αποστολή που περιλάμβανε αρκετες εκπλήξεις, οι οποίες προσέφεραν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και όμορφες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις.

Παράλληλα όσον αφορά την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των αθλητών του ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, το να μπορείς να σταθείς απέναντι στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα (ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ12 – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 και ΟΦΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ11 – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5-3) αποδεικνύει περίτρανα το μέγεθος και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημια μας. Αυτές οι ποδοσφαιρικές αποστολές δεν αποτελούν απλά μια εκδρομή για συλλογή εμπειριών, αλλά έχουν ουσια και νόημα, καθώς οι νεαροί μας αθλητές καταφέρνουν να αφήσουν το στίγμα τους και έξω από τα όρια της Κρήτης, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα απο το αγωνιστικό σκέλος, το πρόγραμμα των παιδιών περιλάμβανε και άλλες δραστηριότητες όπως επισκεψη στο Ευγενίδειο Πλανητάριο, αλλά και μια απο τις μεγαλυτερες εκπλήξεις του τριημέρου, την επισκεψη των διεθνών Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη στο δείπνο των αθλητών, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά.

Αναμφίβολα η παρακαταθήκη των όσων έζησαν αθλητές και προπονητές του Αστέρα Ρεθυμνου αυτό το τριήμερο αποτελεί τη σπουδαιότερη αφορμή για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook