Ανώτερη η Κ17 του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού, έμεινε στο 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αν και η Κ17 του ΟΦΗ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K17.

Οι παίκτες του Θοδωρή Ελευθεριάδη είχαν την πρώτη της καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Δάρλα να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και να σουτάρει, με τον Ζώγα να έχει απάντηση.

Στο 17’ ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου, με διπλή προσπάθεια του Καστελλιανάκη. Ο νεαρός μέσος προσπάθησε δυο φορές στην ίδια φάση να νικήσει τον Ζώγα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να επεμβαίνει σωτήρια για την ομάδα του και τις δυο φορές.

Σούταρε από πλάγια θέση εντός περιοχής, ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε, ο Καστελλιανάκης έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, όμως ο Ζώγας του είπε ξανά «όχι».

Τρία λεπτά αργότερα ο Κωστέας κέρδισε πέναλτι, με τον Δάρλα να το εκτελεί εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ για τον ΟΦΗ κάνοντας το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου, ο Ντάγια επιχείρησε ένα μακρινό, δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μπλοκάρει.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 63’ με αυτογκόλ του Ντάγια, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Μπουστζοκάι.

Στο 75’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Δάρλα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Ζώγα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 89’ ο Τσελεγγίδης έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Νινιράκης, Καινουργιάκης (72’ Κοζυράκης), Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια, Κωστέας (65’ Κωνσταντακόπουλος), Σωμαράκης (72’ Τσελεγγίδης), Δάρλας, Καστελλιανάκης (80’ Παντερής), Μπεϊνάς (65’ Πατραμάνης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook