K20: Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ πλήρωσε το κακό της πρώτο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα με 1-2 από την αντίστοιχη του Πλατανιά.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε την πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 6΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηκοσμά , ο Κοκάλας μπλόκαρε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Γιαγκιόζη ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Τσοντάκης με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων που στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου έλεγχαν την περισσότερη ώρα τον ρυθμό.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς ξεκίνησε όπως και στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή στην πρώτη του φάση σκόραρε με τον Τσοντάκη να είναι ξανά ο σκόρερ των Χανιωτών.

Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές στην συνέχεια και κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 55΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλαχάκη, ο Φαζός έπιασε την κεφαλιά και μείωσε σε 1-2.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη συνέχισε την πίεση της για την ισοφάριση και στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 81΄ ο Χατζηκοσμάς σε θέση τετ-α-τετ να στέλνει την μπάλα άουτ και 2 λεπτά αργότερα όταν μετά από σέντρα του Βαλεριάνου, ο Κωσταντινου με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα άουτ.

ΟΦΗ: Φιαγκιόζης,Κουκάκης (46΄ Ρουμελιώτης) , Βαλεριάνος,Φαζός, Δαμιανάκης,Κολιακουδάκης, Χατζηκοσμάς,Παπαδιός, Ξηροβάσιλας(46΄ Κωσταντίνου), Βλαχάκης, Μπαμπουλάκης

Πλατανιάς: Κοκάλας,Μπουρμπάκης,Μαραγκούδακης,Ράτα,Χαραλαμπάκης,Ροκάκης, Φραγκιαδάκης,Γαλανίδης,Τσίτας Μαραγκουδάκης Γ., Τσοντάκης

Μπείτε στο LIVE CERNTER του Gentikoule για να δείτε το Live της αναμέτρησης

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook