Κ20: Πρώτοι ΜΑΓΚΕΣ κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με 2-3!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν και στο 50′ έχαναν 2-0, οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο Απήλιον και με 3 γκολ μέσα σε 20 λεπτά πήραν μια τεράστια νίκη με 2-3 ενώ δεν δόθηκαν και δύο πέναλτι!

Με δύο γκολ του Ροβύθη και ένα του Μανιδάκη, ο ΟΦΗ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό και κέρδισε 2-3 τους “πράσινους” αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι το μέλλον είναι “ασπρόμαυρο”!

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και απείλησε για πρώτη φορά στο 25′ με τον Γκέκα να αποκρούει δύσκολα το δυνατό σουτ του Ροβύθη. Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει όταν το σουτ του Βιτώρου έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκέκας απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Βλαχάκη. 

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει στην μοναδική φάση που πάτησε την περιοχή του Γιαγκιόζη όταν στο 42′ ο Χαλκιαδάκης με πλασέ έκανε το 1-0 μετά το γύρισμα του Αναστασόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι στην δεύτερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι έχοντας ποσοστό 100% έκαναν το 2-0 με πλασέ του Νιούμαν και κάπου εκεί έκλεισαν οι διακόπτες για τον Παναθηναϊκό.

Τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Βολονάκη πήραν τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του. Η πρώτη προειδοποιητική βολή ήρθε με τον Μανώλη Ροβύθη που μείωσε σε 2-1 με εξαιρετικό πλασέ ενώ στην συνέχεια ο διαιτητής Βλάχος είπε “όχι” δύο φορές σε φάσεις που ανατράπηκαν οι Ροβύθης, Μανιδάκης.

Ο τελευταίος έκανε άνω – κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού και αφού έδωσε την ασίστ για το 2-1, στην συνέχεια ανέλαβε δράση εκτελεστή ισοφαρίζοντας σε 2-2 βάζοντας τον ΟΦΗ μέσα στο ματς.

Ο ΟΦΗ στο τελευταίο 10λεπτο πίεζε συνεχώς και τελικά σε μια υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 2-3, ξανά με τον Ροβύθη μετά από ωραίο διαγώνιο σουτ.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μπαμπουλάκης, Λογοθέτης, Χύσι, Γκαιτάν, Μανιδάκης, Βιτώρος (63′ Χρηστάκης), Μαραθιανός (63′ Μπάμπης), Βλαχάκης (46′ Παπαδιός), Ροβίθης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook