Το πανό που θα θυμίζει πάντα τον Θοδωρή…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το θρυλικό πανό του συνδέσμου «Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος» έκανε ξανά την εμφάνιση του έπειτα από 23 μήνες και το Gentikoule παρουσιάζει την ιστορία ενός πανό που υπάρχει για να θυμίζει τον αείμνηστο Θόδωρα…

Ήταν Γενάρης του 2005 όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του προέδρου του συνδέσμου “Κρήτες 4” Θοδωρή Παπαδόπουλου: Να δημιουργηθεί ένα πανό που θα καλύπτει όλη την θύρα 4 και θα στέλνει ένα μήνυμα προς όλους για το μέγεθος και την δυναμική των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ. Δύο χρόνια μετά την ίδρυση του συνδέσμου “Κρήτες 4 Ανατολικά Προάστια“, τα παιδιά του συνδέσμου φροντίζουν να το κάνουν πράξη και δημιουργούν ένα πανό τεραστίων διαστάσεων και συνολικά 220 τετραγωνικών μέτρων. Ατελείωτες ώρες δουλειάς με το κόστος να ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εκπληκτικό.

Για πρώτη φορά απλώνεται στο “Γεντί Κουλέ” το 2005, λίγους μήνες πριν η ομάδα μετακομίσει για το Παγκρήτιο Στάδιο και από την πρώτη στιγμή κερδίζει τον θαυμασμό όλων όσων το βλέπουν από τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου.

Το καλοκαίρι η ομάδα πηγαίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο και το πανό δεν κάνει συχνά την εμφάνιση του. Άλλωστε η τετραετία που ακολουθεί (2005 – 2009) είναι η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου και πέραν των όσων προβλημάτων αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, η οικογένεια της ομάδας χάνει ένα εκλεκτό μέλος της όταν την 1η Απριλίου 2009 φεύγει από την ζωή ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Το πανό παραμένει στα γραφεία του συνδέσμου που δίνει το όνομα του στην μνήμη του αείμνηστου Θοδωρή και κάνει εμφανίζεται ξανά – έπειτα από αρκετά χρόνια – στις 15 Νοεμβρίου 2009 στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη όπου ο ΟΦΗ κερδίζει με 1-0. 

23 μήνες αργότερα, το θρυλικό πανό των Κρητών κάνει ξανά την εμφάνιση του και ανεμίζει κατά μήκος της θύρας 4 υπενθυμίζοντας σε όλους όχι μόνο την δυναμική του κόσμου του ΟΦΗ αλλά και τον Θοδωρή Παπαδόπουλο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook