«Τρομάζουν» οι αριθμοί του Κάλαϊτζιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει τους αριθμούς του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τις επιδόσεις του Σέρβου αμυντικού μέσου να τρομάζουν…

Ο 33χρονος αμυντικός χαφ συνδύασε ένα ανθρώπινο τείχος μαζί με τον Μποντόρ στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και κόντρα στην ΑΕΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική αλλά και μεστή εμφάνιση. Άλλωστε, οι αριθμοί του αγώνα αναδεικνύουν και τις επιδόσεις του στο παιχνίδι καθώς έκανε 9 κλεψίματα, τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη όχι μόνο του ΟΦΗ αλλά και της ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολύ μεγαλύτερη εντύπωση είναι η διάρκεια που έχει παρουσιάσει στο διάστημα που βρίσκεται στον ΟΦΗ. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος ήρθε στο Ηράκλειο τον Γενάρη του 2010 και από τότε όχι μόνο αποτελεί και μόνιμο στέλεχος του ΟΦΗ αλλά είναι και ο… πιο πιστός στρατιώτης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ από τον Γενάρη του 2010 μέχρι και τώρα έχει δώσει 71 παιχνίδια με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να έχει χάσει μόλις τα 7 από αυτά και όλα λόγω καρτών.

Το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στον ΟΦΗ, η ομάδα έδωσε 26 παιχνίδια μαζί με τα πλέι – οφ. Ο Σέρβος έχασε μόλις ένα ενώ πέρυσι η ομάδα έδωσε σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 40 παιχνίδια με τον 33χρονο να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων στα 6 από αυτά.

Φέτος, ήδη ο ΟΦΗ έχει δώσει 5 παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα και ο Σέρβος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό καθώς μετράει πέντε συνεχόμενα 90λεπτα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook