«Πλούσιο» σε ποιότητα και… «ποσότητα» το ρόστερ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεκατρείς μεταγραφές έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και κόντρα στα προγνωστικά, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει καταφέρει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους – πλην ενός – τους υγιείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Το ρόστερ του ΟΦΗ αριθμεί 29 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ήρθαν στο Ηράκλειο το καλοκαίρι που μας πέρασε: Κάρολ, Σαχσανίδης, Ταυλαρίδης, Βάντο, Μποντόρ, Σόουζα, Κάταϊ, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Τζόρντι Λόπεζ, Μάντζιος, Μονιάκης, Σουμπίνιο.

Από όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι μοναδικοί που δεν έχουν αγωνιστεί είναι οι Σαχσανίδης, Μονιάκης, Κάταϊ ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικοί είτε ως αναπληρωματικοί. Ο Σαχσανίδης δεν έχει αγωνιστεί ακόμα γιατί είναι προφανείς οι λόγοι αφού προηγούνται οι Βεζυρίδης, Κάρολ ενώ ο Μονιάκης έχει κριθεί και είναι ανέτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι.

Ακόμα, δεν έχει παίξει ο Βάντο που είναι τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μαζί του οι Μπούρμπος, Χαριτωνίδης που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και συνολικά, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει χρησιμοποιήσει τους 21 από τους 29 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ δείχνοντας ότι τους υπολογίζει όλους. 

Ουσιαστικά, ο μόνος υγιής ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο Αλεξάντερ Κάταϊ που μέχρι τώρα δεν έχει μετρήσει ούτε 1 λεπτό συμμετοχής σε επίσημους αγώνες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook