Και στην μέτρια του μέρα ο ΟΦΗ ισοπέδωσε τον Άρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να έκανε την χειρότερη εμφάνιση του στο “Γεντί Κουλέ” ωστόσο έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο ισοπέδωσε τον Άρη, κάτι που φαίνεται περίτρανα και μέσα από τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Η αγωνιστική ανωτερότητα του ΟΦΗ καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είναι ολοφάνερη μέσα από τους αριθμούς που προκύπτουν μετά το τέλος του. Σύμφωνα, μάλιστα με την στατιστική υπηρεσία ο ΟΦΗ υπερείχε σε όλες τις κατηγορίες.

Ξεκινώντας από τα σουτ, ο ΟΦΗ απείλησε την εστία του Βελλίδη με 12 σουτ από τα οποία τα 8 ήταν μέσα από την περιοχή του Άρη ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν μόλις 3. Ο τερματοφύλακας του Άρη αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας του αφού πραγματοποίησε 10 αποκρούσεις ενώ την ίδια ο Ρόι Κάρολ ακούμπησε την μπάλα μόλις 1 φορά!

Η πίεση του ΟΦΗ σε όλη την διάρκεια του αγώνα αποτυπώνεται και από τα κερδισμένα κόρνερ όπου μέτρησε 10 έναντι μόλις 1 του Άρη αλλά και από τις αποκρούσεις των αμυντικών. Οι αμυντικοί του ΟΦΗ απομάκρυναν την μπάλα από την περιοχή του Κάρολ 6 φορές έναντι 23 του Άρη ενώ εκεί που έγινε το μεγάλο πάρτι ήταν οι επιθέσεις προς την εστία των φιλοξενούμενων. Ο ΟΦΗ “πάτησε” στην περιοχή του Βελλίδη 33 φορές έναντι μόλις 11 των φιλοξενούμενων, οπότε γίνεται κατανοητή η μεγάλη αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας απέναντι σε αυτήν της Θεσσαλονίκης που έπεσε από τον Ψηλορείτη και… βρήκε πορτοφόλι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook