Από την Σαραγόσα… στο Ηράκλειο – σκορπίζουν θέαμα Χόρχε και Ντρούλιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βλέποντας και ξαναβλέποντας το γκολ του Τζόρντι Λόπεζ, το μάτι όλων σταματάει στην στιγμή που η μπάλα φεύγει από το δεξί πόδι του Χόρχε Λόπεζ που την στέλνει συστημένη στο πόδι του συμπατριώτη του. Παιχνίδι της τύχης; Ίσως, όμως Χόρχε Λόπεζ και Γκόραν Ντρούλιτς είναι μακράν οι πιο ποιοτικοί παίκτες που ήρθαν από την Σαραγόσα στον ΟΦΗ!

Ο 33χρονος πρώην αρχηγός των Ισπανών δεν έχει αποδώσει ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητες του αλλά και το “βαρύ” βιογραφικό των τόσων χρόνων που τον συνοδεύουν από την 11ετη θητεία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Χόρχε Λόπεζ, σύμφωνα με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι μακράν ο πιο ποιοτικός παίκτης που έχει έρθει στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα. Ο 33χρονος Ισπανός δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής ωστόσο είναι δεδομένο ότι μέχρι στιγμής έχει δείξει τα δείγματα της μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστή που διαθέτει όπως και στην σέντρα ακριβείας στο 3ο γκολ του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ισπανική ομάδα ήταν ο τελευταίος σταθμός των δύο ποδοσφαιριστών πριν “ρίξουν άγκυρα” στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Και ασφαλώς, όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν να θυμούνται την πρώτη χρονιά του Σέρβου “παικταρά” που θάμπωσε όλη την Ελλάδα με αυτά που έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με το 10 στην πλάτη…

Η μοίρα παίζει τα παιχνίδια της και μόνο ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο τελευταίος παίκτης που έδειξε τέτοια χαρακτηριστικά “μαγεύοντας” με την μπάλα ήταν ο Γκόραν Ντρούλιτς  που επίσης ήρθε στον ΟΦΗ από την Αραγονία και την Σαραγόσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook