Ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί οι Παπουλής, Μάντζιος και Σίσιτς να είναι οι πρώτοι σκόρερ του ΟΦΗ όμως όταν εκείνοι «κολλάνε», η ομάδα συνεχίζει να βρίσκει λύσεις στην επίθεση. 5 παίκτες ακόμα σκόραραν για 1η φορά στην φετινή σαιζόν.

Η τριάδα που καθοδηγεί τον ΟΦΗ στην επίθεση έχει ενίοτε παθαίνει… «μπλακ άουτ» ή «χτυπιέται» από ατυχία. Διαβάσατε νωρίτερα για τις χαμένες ευκαιρίες του Σίσιτς ενώ σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνουν προβλήματα τραυματισμών όπως με τον Βαγγέλη Μάντζιο που έχει μείνει εκτός από τον αγώνα με την Ξάνθη.

Παρά το γεγονός ότι ο Μάντζιος έχει να σκοράρει από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ο Σίσιτς από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το ευχάριστο είναι ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα. Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια, από τα τέλη Γενάρη και έπειτα, 5 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει για 1η φορά.

Ο λόγος για τους Λεωνίδα Καμπάνταη, Χρήστο Μπούρμπο, Στάθη Ταυλαρίδη, Παναγιώτη Ζορμπά και Χόρχε Λόπεζ. Τα γκολ τους καταλυτικά, έδωσαν στον ΟΦΗ μεγάλες νίκες και σημαντικές προκρίσεις.

Τα γκολ τους…

ΟΦΗ – Ξάνθη 1-0

Καμπάνταης

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-3

Μπούρμπος

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0

Ταυλαρίδης, Ζορμπάς

ΑΕΚ – ΟΦΗ 1-1

Χόρχε Λόπεζ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook