«Πληγή» για τον ΟΦΗ το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

19 ολόκληρους χαμένους βαθμούς μετράει ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» παρουσιάζοντας τρομερή αδυναμία να εκμεταλλευτεί την φλογερή και μεγάλη δύναμη του κόσμου και της έδρας του.

Παρά το γεγονός ότι το «Γεντί Κουλέ» είναι μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ελλάδα, οι παίκτες του ΟΦΗ δεν δείχνουν να το συμμερίζονται αυτό το γεγονός «σπαταλώντας» αφειδώς βαθμούς μέσα στο Ηράκλειο.

Το αήττητο σερί που έτρεχε ο ΟΦΗ από τον Μάιο του 2010 μέχρι και το Νοέμβριο του 2011 «έσπασε» στο παιχνίδι με τον Άρη και από εκεί και πέρα… ήρθε η κατηφόρα.

Μετά και την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ έφτασε αισίως τους 19 ΧΑΜΕΝΟΥΣ βαθμούς στο «Γεντί Κουλέ» μόνο στο φετινό πρωτάθλημα φανερώνοντας μια μεγάλη αδυναμία στο να κερδίζει μέσα στο γήπεδο του.

Σε σύνολο 12 εντός έδρας παιχνιδιών και από τους 36 βαθμούς ο ΟΦΗ έχει πάρει μόλις 17 με αυτήν την απώλεια να αντικατοπτρίζεται πλήρως στον βαθμολογικό πίνακα. Την ίδια ώρα ακόμα και ο Εργοτέλης (!) έχει πάρει περισσότερους βαθμούς στο Παγκρήτιο (έστω 1 παραπάνω – σύνολο 18) ενώ φαίνεται και η διαφορά με τον Ατρόμητο που έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς στο Περιστέρι.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι εκτός Κρήτης ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και «φιγουράρει» στην 4η θέση της βαθμολογίας με τις ομάδες που έχουν πάρει τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook