«Πετάει» εκτός Κρήτης ο ΟΦΗ, απογοητεύει στο «Γεντί Κουλέ»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν ηττήθηκε ούτε στην Τρίπολη φτάνοντας τους 17 βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια ενώ την ίδια ώρα απογοητεύει στο “Γεντί Κουλέ”. Μάλιστα, με νίκη στην Κέρκυρα θα πετύχει την 2η καλύτερη επίδοση της 10ετίας!

Η βαθμολογική συγκομιδή των 17 βαθμών μακρυά από την Κρήτη είναι η 5η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο να βρίσκονται μπροστά από τον ΟΦΗ!

Εν αντιθέσει με την βαθμολογική συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια που κρίνεται άκρως ικανοποιητική, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ απογοητεύει καθώς έχει συγκεντρώσει, επίσης, 17 βαθμούς όμως είναι η 3η χειρότερη στην Σούπερ Λιγκ!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της… ανεπαρκούς βαθμολογικής συνέπειας του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” είναι το ότι ακόμα και ο Εργοτέλης που παίζει στο… “παγωμένο” Παγκρήτιο Στάδιο έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τον ΟΦΗ (22).

Όπως γίνεται κατανοητό, αν ο ΟΦΗ εκμεταλλευόταν τον παράγοντα έδρα και το “Γεντί Κουλέ” και τον κόσμο του τότε ήδη θα βρισκόταν σε θέση πλέι – οφ…

Παρ’ όλα αυτά, με τους 17 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μακρυά από την Κρήτη, έχει την ευκαιρία να φτάσει σε ένα σημαντικό ρεκόρ στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα που είναι το μοναδικό εκτός έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν ο ΟΦΗ συγκεντρώσει 20 βαθμούς εκτός Κρήτης, τότε θα έχει πετύχει την 2η καλύτερη επίδοση της τελευταίας 10ετιας αφού μόνο την σαιζόν 2002 – 2003 είχε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook