Το «τους γ…», η ντρίμπλα αλά playstation και πολλές στιγμές που δεν λησμονούν τον Φώτη! (fotos+vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποχαιρετάει τον Φώτη Παπουλή με έναν ιδιαίτερο και εντελώς διαφορετικό – από τα συνηθισμένα – τρόπο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα παραμείνει στην Κρήτη αφού εδώ και λίγα 24ωρα είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού. Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στον 1, 5 χρόνο της παρουσίας του στην Κρήτη αγαπήθηκε από τον κόσμο περισσότερο από πολλούς άλλους που φόρεσαν περισσότερα χρόνια τα «ασπρόμαυρα».

Η πρώτη και ανώμαλη γνωριμία με τον κόσμο του ΟΦΗ
Ο Φώτης Παπουλής συστήθηκε στον κόσμο του ΟΦΗ – όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν Δεκέμβριο του 2010 όταν ο Πανθρακικός επισκέφτηκε το «Γεντί Κουλέ» και ο ΟΦΗ παίρνει το τρίποντο με το πέναλτι του Αγρίτη στις καθυστερήσεις – σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι! Σε αυτό συνέβαλε και ο Φώτης Παπουλής που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Πανθρακικού ενώ με τον αυθόρμητο χαρακτήρα του δεν δίστασε να ανοίξει και αρκετά μέτωπα. Ένα από αυτό ήταν και με τον Μανώλη Μονιάκη, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία.

Λίγο καιρό αργότερα θα συνέχιζε να εντυπωσιάζει αλλά αυτήν την φορά φορώντας τα «ασπρόμαυρα»!

Τον Γενάρη του 2011, ο Φώτης Παπουλής γίνεται κάτοικος Κρήτης και από την πρώτη στιγμή δένεται με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Ειδικά, οι τελευταίοι τον έβαλαν αμέσως στην καρδιά τους βλέποντας έναν ποδοσφαιριστή που τα έδινε όλα για την ομάδα και παράλληλα δεν άφηνε ΠΟΤΕ μόνους τους συμπαίκτες του σε οποιαδήποτε φασαρία γινόταν! Πάντα πρώτος εκεί για να τους υπερασπιστεί – όπως είπε κάποτε και ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Το πρώτο του γκολ αργεί όμως όταν το κάνει, ο ΟΦΗ παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στις 20 Μαρτίου 2011 σκοράρει το μοναδικό γκολ της νίκης επί του Εθνικού Αστέρα και πανηγυρίζει σαν τρελός! Σταμάτησε, μόνο όταν τον σήκωσε στα χέρια ο Γεωργίου… Εκείνο το παιχνίδι ήταν και ιδιαίτερο αφού λίγες ημέρες πριν είχε φύγει από την ζωή ο μεγάλος Μανώλης Ρασούλης.

To γκολ του Φώτη Παπουλή

Το show στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή για τον Φώτη ήρθε στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα όταν έκανε την ενέργεια της χρονιάς δίνοντας την ασίστ αλά playstation στον Aνέστη Αγρίτη!

Σε τέτοιες φάσεις περισσεύουν τα λόγια και αρκεί η εικόνα

Το «μοϊκάνα» μαλλί στα πλέι – οφ

Ο ΟΦΗ είχε αποστολή αυτοκτονίας στα πλέι – οφ του περσινού Ιούλη και ο Παπουλής έδωσε πρώτος το σύνθημα με το μαλλί – «μοϊκάνα» που ενέπνευσε τους φιλάθλους του. Οι μάχες που έδωσε μέσα στο γήπεδο ήταν αρκετές και στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο.

Το… «τους γ…» στο ματς με τον Εργοτέλη

Η χρονιά με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ είναι αυτή της καθιέρωσης για τον Παπουλή. Πετυχαίνει 7 γκολ, παίρνει το βραβείο του mvp και αναδεικνύεται σε έναν από τους καλύτερους ακραίους μέσους στην Ελλάδα. Η αγάπη του και το δέσιμο του για τον ΟΦΗ τον κάνουν να πανηγυρίζει σαν τρελός. Και κάνει το ίδιο και στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Παπουλής σκοράρει και τρέχει να πανηγυρίσει με τον κόσμο του ΟΦΗ στην θύρα 4 του Παγκρητίου Σταδίου. Πηγαίνοντας, βγαίνει εκτός εαυτού και με μια χαρακτηριστική κίνηση προς τον κόσμο φωνάζει «τους γ…» και πετάει την φανέλα του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook