Τέλος εποχής για τον ΟΦΗ της Β’ Εθνικής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την αποχώρηση των Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Φώτη Παπουλή το Gentikoule σας παρουσιάζει το τέλος εποχής για τον ΟΦΗ που τράβηξε τα «πάνδεινα» την διετία 2009 – 2011.

Το ρόστερ του ΟΦΗ δεν γίνεται ολοένα και μικρότερο αλλά παράλληλα αποχωρούν και οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον «πυρήνα» της ομάδας που βρέθηκε στα γήπεδα της Β’ Εθνικής προσπαθώντας να τον επαναφέρει στην Σούπερ Λιγκ.

Οι Βεζυρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Παπουλής ήταν τρεις από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που είχαν απομείνει στο ρόστερ του ΟΦΗ και θύμιζαν την ομάδα του 2009 και του 2010. Πλέον – ως ελεύθεροι – έχουν απομείνει και οι Κένταλ Ουκάρ, Ματίας Βερόν, Μηνάς Πίτσος, Άρης Γαλανόπουλος που πολύ δύσκολα ωστόσο θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ, με τα μέχρι τώρα δεδομένα που επικρατούν.

Η αποχώρηση των παραπάνω ποδοσφαιριστών σηματοδοτεί ουσιαστικά το τέλος εποχής για τον ΟΦΗ των τριών τελευταίων χρόνων και πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να δημιουργήσει μια νέα ομάδα από την αρχή.

Μην ξεχνάτε ότι ο ΟΦΗ μπήκε στο περσινό πρωτάθλημα έχοντας στο ρόστερ του 15 ποδοσφαιριστές από την ομάδα που αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική και στην συνέχεια στην Football League. Μέσα στην χρονιά αποχώρησαν οι Βασίλης Ρόβας, Ερόλ Μπουλούτ, Ιβάν Ρούσεφ και πλέον έχουν απομείνει στον ΟΦΗ οι Λεωνίδας Καμπάνταης, Χρήστος Μπούρμπος, Παναγιώτης Ζορμπάς και Μανώλης Ζαχαράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook