«Ο ΟΦΗ δεν είναι απλώς μια ομάδα, για μας τους ξενιτεμένους είναι η ζωή μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δικό τους μήνυμα σε όλους τους Ομιλίτες της Αμερικής στέλνουν από τη Νέα Υόρκη μέσω του Gentikoule! Όλα έτοιμα για να χτυπάει η καρδιά του ΟΦΗ και στην «καρδιά» των ΗΠΑ!

Ένας από τους Ομιλίτες της ξενιτιάς, ο Γιώργος Σπυριδάκης μέσω του Gentikoule στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ και παράλληλα δίνει πληροφορίες για το πώς θα έρθουν κοντά όλοι όσοι αγαπούν τον σύλλογο – ΣΥΜΒΟΛΟ του Κρητικού αθλητισμού.

Ήδη, όπως διαβάσατε την Δευτέρα στο Gentikoule, μια παρέα φιλάθλων του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση συνδέσμου στη Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια να έρθουν κοντά όλοι οι Κρητικοί της Αμερικής!

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Σπυριδάκη που μέσω του Gentikoule απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Κρητικούς και φιλάθλους του ΟΦΗ λέγοντας ότι «για όλους τους ξενιτεμένους ο ΟΦΗ είναι η ζωή τους».

Χαιρετίσματα σε όλα τα αδέρφια μας . Το όνομά μου είναι Γιώργος Σπυριδάκης και τα τελευταία 3 χρονιά μένω στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Όπως πόλλοι από εμάς έχουμε φύγει και από την αγαπημένη μας Κρήτη. Τις τελευταίες μέρες έχουμε προσπαθήσει να βρούμε έναν τρόπο να φτιάξουμε ένα φαν κλαμπ για την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα μας, ΟΦΗ. Θα θέλαμε να καλέσουμε κάθε Ομιλίτη που ενδιαφέρονται από τη Νέα Υόρκη να επικοινωνήσει μαζί μου, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε αυτήν την όμορφη διοργάνωση. Ο ΟΦΗ δεν είναι απλώς μια ομάδα, για μας τους ξενιτεμένους είναι η ζωή μας. Θα ήταν ωραία οποίος ενδιαφέρετε να επικοινωνήσει μαζί μου να φτιάχνουμε έναν σύλλογο και στη Νέα Υόρκη!

Όλες οι πληροφορίες μου είναι:

Facebook : George Theo Spyridakis

Telephone: 357-541-4009

Email: [email protected]

Address: 228 West 52nd street, New York, New York

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook